Haberler

Keskin Nişancı IŞİD'lileri Tek Tek İndiriyor

Güncelleme:

Irak'ta ve Suriye'de peşmerge ve IŞİD arasındaki çatışmalar tüm şiddetiyle sürüyor. IŞİD'le savaşan YPG güçleri ve peşmergeye keskin nişancı desteği veriliyor. Bölgede çekilen bir videoda, peşmerge keskin nişancının öldürdüğü bir IŞİD militanı böyle yerde sürüklerken görülüyor.

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (98)

kürdo 21:

toplasın kafirleri peygamberimiz 1400 yıl önce haber veriyor kara bayraklı canavarlar diye su bile vermeyin diyor kara bayraklılara sırf pkk ye inat ışidi destekleyenler peygambere ihanet olmuş olur benden söylemesi cehennem ateşinasıl yakar adamı

52
59
yanıtYanıtla
T.C:

SAMİMİYETLE İŞID I DESTEKLEMİYORUM AMA PKK LILAR EMİN OL ONLARDAN ÖNCE YANAR BENCE

yanıt0
yanıt0
mehmet kaya:

kara bayraklının alası sizsiniz, ne farkınız var işidden Allahın belası vatan hainleri, sonunuz önce bizim elimizden telef olmak sonrada cehennem zaten köpekleri, kro pisliği. . .

yanıt0
yanıt0
amedli:

mehmet kaya vatan haini senin gibilerdir

yanıt0
yanıt0
Suret-i Welad:

Bugün Kobani merkezine IŞİD bayrağı gerildi. ALLAH AŞKINA ONUNDA HABERİNİ YAYINLARMISINIZ. . . YAYINLAYINDA KÜRT ARKADAŞLAR DURUMUN NE OLDUĞUNU GÖRSÜNLER. . . NEDEN SAKLIYORSUN O HABERLERİ. . PKK ve YPG''nin durumunu görsünler, Işidin 1 haftada 610dan fazla KÜRT VATANDAŞININ KAFASINI KESTİĞİNİ NEDEN YAYINLAMIYORSUNUZ. . . Hepsi medyada var bunların. .

28
77
yanıtYanıtla
Alevi Kızılbaş Türk:

aleviler olarak Kürt halkının yanındayız mazlum insanları siz savundunuz sünn, i olduüğuğunuz hallde işdle işbirliği yapmadınız . İsteseydiniz alevi şii arapların ve biz alevi türklerin prangası katliamı katlanırdı. Allah yar ve yardımcnız olsun allah attığınız kurşunu boşa götürmesin vurduğunuz beden daha titrmeye zamanı olmasın . Amin. Allahım işid köpeklerini kahret , onlara zafer gösterme, attıkları kurşun asla hedefini bulmasın gözleri kör olsun elleri titresin nefesleri kesilsin amin.

61
26
yanıtYanıtla
aleviye cevap:

amerika öyle istedi kürtler kendi istekleri ve kararlarıyla hareket etmezler edemezler

yanıt0
yanıt0
Şamil Basayev:

YPG''liler Kobane''den kaçıyorlar. Yaralıları ise Suruç''taki hastanelerde kalıyor. Hastanede kalan başka yaralılar da var. Ama onlar köylerindeki saldırılarda yaralanmışlar. 19 yaşındaki genç bir kadın cephede savaşmış “toprağını korumak için”. Köyünün adı Boris. “Büyük bir köy, yarısı İslam Devleti''nin yarısı YPG’nin” diyor. Cephelerin birbirine çok yakın ve aralarında sadece 50 metre olduğunu söylüyor. Nasıl vurulduğunu sorduğumda “mevzide oldu” diyor. Bir İslam Devleti savaşçısını bir anda kendi kazdığı hendeğin içinde bulmuş. “Ben ona Biji Serok Apo [Yaşasın önder Apo] diyerek ateş ettim, o tekbir [Allahu Ekber: Allah en büyüktür] diyerek beni vurdu” diye anlatıyor. Bunu birkaç kez tekrarlıyor. ibretlik bi olay bbc haberi Allah kimin yanında

yanıt0
yanıt0
Urfalı MAHO:

şamil basayevde Amerikan ajanıydı. çeçenler teröristler cia -Amerikan köpeğidir.

yanıt0
yanıt0
dıyarbekır:

verın ıtlere ıtler yesın bu leşlerı itlerde yemez kımse kurdlerle baş edemez bunu tum dunya gorsun

49
36
yanıtYanıtla
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title