Haberler

Keşan Esnaf, Hırsızlık Şüphelisini Yakalayıp Polise Teslim Etti

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde bir iş hanına hırsızlık yapmak amacıyla girdiği iddia edilen 17 yaşındaki H.G., esnaf tarafından fark edilerek yakalandı ve emniyet müdürlüğüne götürülerek polise teslim edildi.

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde bir iş hanına hırsızlık yapmak amacıyla girdiği iddia edilen 17 yaşındaki H.G., esnaf tarafından fark edilerek yakalandı ve emniyet müdürlüğüne götürülerek polise teslim edildi. Olay anı ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay, Büyük Cami Mahallesi İsmail Saraç Caddesi üzerinde bulunan Gümülcineli İş Hanı'nda meydana geldi. İş hanının üst katlarına çıkan ve işyerlerinin kapılarını zorladığını gören binanın kalorifer yakıcısı, H.G.'yi yakalamak istedi. Bu sırada H.G., iddiaya göre kalorifer yakıcısına bıçak çekti. Bağrışmalar üzerine iş hanı esnafı H.G.'yi bıçağı elinden alarak yakaladı. Esnaf yakaladığı hırsızlık şüphelisi binanın önüne çıkardı. Bu sırada çıkan kargaşada iş hanı giriş kapısının camı kırıldı. Kaldırıma yüzüstü yatırılan H.G., daha sonra yakında bulunan Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek, polise teslim edildi. Olay anı ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Daha öncede 'hırsızlık' suçundan sabıkası olduğu bildirilen H.G., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title