Haberler

Kerem Bürsin Hayranlarına Kötü Haber

Güncelleme:

Kanal D'de ekrana gelecek olan 'Şeref Meselesi' dizisinin yayın tarihi ertelendi.

Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız ve Yasemin Kay Allen'in başrollerinde oynadığı Kanal D'nin yeni dizisi Şeref Meselesi dizisinden ilk fragmanlar yayınlanmıştı. Şeref Meselesi dizisinin yayın tarihi henüz netleşmemişti.

YAYIN TARİHİ ERTELENDİ

Uzun süredir tanıtımları yapılan dizide sürpriz bir gelişme yaşandı. Şeref Meselesi Ekim ayında yayınlanacağını açıklayan Kanal D, dizilerin çokluğu nedeniyle dizinin yayın tarihini erteledi. Şeref Meselesi'nin Ocak ayında başlayacağı iddia edildi. Bu erteleme haberi Kerem Bürsin hayranlarını üzdü.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Yasemin Kay Allen Şükrü Özyıldız Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (5)

andsm:

tın

6
1
yanıtYanıtla
KEREM:

Sizin kadar ön yargılı insan görmedim ben. Ayrıca tam amerikalı değil anneanne ve dedesi türk. Evet o kadar çok hayranı var ki. Futboldan zaman mı buluyosunuz sanki

1
1
yanıtYanıtla
kanal d nin yayından kalkan dizileri ):

bence hiç yayına bile sokmayın diziyi belki beğenilir de 4. bölümden sonra yayından kaldırmak zorunda kalırsınız. kanal d nin hiçbir dizisini izlemiyorum artık. ne zaman işte bu dizi güzelmiş tutar desek yayından kaldırıldı. VİCDAN, BENİM ADIM GÜLTEPE, BANA ARTIK HİCRAN DE. . . vs vsss. . . küçük ağa galip derviş yalan dünya gibi salak saçma diziler nasıl oluyor da tutuyor hayret ediyorum. kanal de yi protesto ediyorum. . . hep de edeceğim. . .

0
1
yanıtYanıtla
esme:

Beni dinleyin Kerem bursin cook yetenekli oyuncu ama yanindaki bayan basroldeki sarisinla oynarsa dizi tutulmaz. söylemedi demeyinakika dizisindede yazdim dizi tutmaz diye cünkü bayan sanatci cook sönük ve güzel degil oyunculugu sifir dizi baslamadan bunu degerlendirin. b en daha öncede kurt seyit suradada yazdim dizi tutmaz diye hem basrolden Hemde bayan oyuncudan daha sonra 20 dakika tutmaz diye dizisindede yazdim basrolde erkek sanatcidan dolayi kötü demiyorum ama yakisikli yanina güzel güzel yaninada yakisikli lazim. Calikusundada yazdim Fahriye evcenden dolayi tutmaz diye. cünkü cok itici soguk basrole kesinlikle yakismiyor hangi diziye girdiyse reytingler yerlerde süründü artik gecmis ola. Ama Seref meselesinin bayan oyuncusu degissin.

0
0
yanıtYanıtla
Başlığa bak:

Hayran olupta dizi ertelendi diye millletin ağlayacak hali yok ya! attığınız başlık çok saçma

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title