Haberler

Kemer'de 'Yaza Merhaba Şenliği' İlgi Topladı

Kemer'de 'Yaza Merhaba Şenliği' ilgi topladı

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde düzenlenen 'Yaza Merhaba Şenliği', renkli görüntülere sahne oldu. Çeşitli grupların gösteriler sunduğu şenliği, yerli ve yabancı tatilciler ilgiyle izledi.

Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nin (KETOB) Kemer Belediyesi desteğiyle bu yıl 5'incisi düzenlenen Yaza Merhaba Şenliği kapsamında, ilçe merkezindeki Çınarlı kavşaktan Olbia Park'a kadar yürüyüş yapıldı. Karnaval havasındaki şenlik yürüyüşünde, Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Gül, KETOB Başkan vekili Şener Güler, Sahil Güvenlik Bot Komutanı Hasan Özak, protokol üyeleri, bando ekibi, samba ve salsa grupları, Hacivat ve Karagöz ekipleri yer aldı.

Yürüyüş başlamadan ve yürüyüş boyunca gruplar çeşitli gösteriler sunarken, yerli ve yabancı tatilciler ilgiyle izledi. Yürüyüşün sonunda Olbia Park'ta oluşturulan sahnede gösteriler devam etti. Halk dansları, salsa ve samba gruplarının sergilediği performanslar, etkinliğe katılanlardan alkış aldı.

Polisin geniş güvenlik önlemi altında sürdürülen Yaza Merhaba Şenliği'nde konuşan Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan, ilçe turizmi ve tarihi için önemli olan Idyros Antik Kenti ile Selçuklu Av Köşkü'nün turizme kazandırılması için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Belediye Başkanı Mustafa Gül de "Biz bu sene 2-2.5 milyon Rus turisti ağırlarız diye düşünüyorduk. Ama olmadı. Bu sene yurtdışından 4 milyon turist getirme şansımız yok. Bunu iç piyasadan kapatacağız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cihad Feslihan Mustafa Gül Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title