Haberler

Keçiören Belediyesinden Çocuklara Bayram Hediyesi

Güncelleme:

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören TOGEM işbirliği ile yürüttükleri proje kapsamında yapılan kıyafet yardımı ile Keçiörenli çocukları sevindirdi.

Yaptığı sosyal belediyecilik hizmetleri ile her kesimin takdirini kazanan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören TOGEM işbirliği ile yürüttükleri proje kapsamında yapılan kıyafet yardımı ile Keçiörenli çocukları sevindirdi.

Keçiören TOGEM binasında düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak'ın yanı sıra Keçiören TOGEM Başkanı Dr. Ayten Aydın, AK Parti Keçiören Kadın Kolları Başkanı Canan Baran İzgi ve Belediye Meclis üyeleri katıldı. Kendilerine verdiği destekten dolayı Mustafa Ak'a ve bağış yapan hayırseverlere teşekkür ederek söze başlayan Dr. Ayten Aydın, "Sizlere küçük bir bayram hediyesi hazırlamak istedik" dedi.

Düzenledikleri bu etkinlikten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Başkan Ak ise, "Yaklaşmakta olan Kurban Bayramınızı şimdiden kutluyorum. Cenab-ı Allah hepimizin bayramını bayram tadında kutlamamızı nasip etsin" diye konuştu.

Bayramlarda ihtiyaç sahiplerini, akrabaları, komşuları ve en yakınımızdakileri de düşünmemiz gerektiğini hatırlatan Başkan Ak, "Keçiören TOGEM yardım edenle yardım alanın, yani alan elle veren elin bir araya geldiği yer. Bugün zengin olabiliriz, ama kimse yarının ne getireceğini bilmez. Malı mülkü olup da paylaşmayanlar, vermeyenler var. Allah bizleri o duruma düşürmesin. Burada malı mülkü ve hizmetleri ile yardım edenler var. Allah onlardan razı olsun. Bayramlar zengini, fakiri, çocuğu ile kutlanır. Bu bir imtihandır. Hem yoksulun hem zenginin imtihanıdır. Allah hepimize bu imtihanı başarı ile geçmemizi nasip etsin. Hayır yapanlardan katkı sağlayanlardan Allah razı olsun" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Ak, eşi Hatice Ak ve Ayten Aydın ile çocuklara bayram hediyelerini verdi. Keçiören Belediyesi, savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan zor durumdaki Suriyeli çocukları da ihmal etmedi. Suriyeli göçmen ailelerin evlerini her fırsatta ziyaret eden ve ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Kurban Bayramı öncesinde Suriyeli aileleri bayramlık kıyafetler ile sevindirdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ak Hatice Ak Keçiören Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title