Haberler

Kayınpeder, Kavga Ettiği Damadını Delik Deşik Etti

Güncelleme:

Gaziantep'te Tolga Küçük, kendisini terk eden eşi Türkan Küçük'le barışmak için gittiği evde tartıştığı kayınpederi Bekir Şakir A. tarafından bıçakla öldürüldü.

Gaziantep'te 24 yaşındaki Tolga Küçük, kendisini terk eden eşi Türkan Küçük'le barışmak için gittiği evde tartıştığı kayınpederi 47 yaşındaki Bekir Şakir A. tarafından bıçakla öldürüldü. Kavgada kayınpeder Bekir Şakir A. ise ağır yaralandı.

AYRI YAŞADIĞI EŞİ İLE GÖRÜŞMEK İSTEDİ

Olay, akşam saatlerinde merkez Şahinbey İlçesi'nin Gümüştekin Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan Tolga Küçük, bir süre önce yaşadıkları tartışma sonucu çocuğunu da alarak babası Bekir Şakir A.'nın evine giden 2 yıllık eşi Türkan Küçük'ü telefonla arayarak görüşmek istedi.

BİRBİRLERİNE BIÇAKLA SALDIRDILAR

Görüşme isteğine olumsuz yanıt alan Tolga Küçük, eşini almak için kayınpederi Bekir Şakir A.'nın evine gitti. Türkan Küçük'ün evine dönmek istememesi üzerine Tolga Küçük ile kayınpederi Bekir Şakir A. arasında tartışma çıktı. Tartışmada Tolga Küçük ve Bekir Şakir A. birbirine bıçakla saldırdı.

İKİSİ DE YARALANDI, DAMAT KURTARILAMADI

Komşularının araya girmesiyle son bulan kavgada Küçük ve kayınpederi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne götürülen Tolga Küçük, acil serviste yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Bekir Şakir A. ise götürüldüğü Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Ameliyata alınan Bekir Şakir A.'nın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilirken, ölümüyle yakınlarını yasa boğan Tolga Küçük'ün cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkan Küçük Gaziantep Şahinbey Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

ali:

cahilik üstüne cahilik bayanlara devlet destek çıktıkça kadın ölümleri erkek ölümleri olacak nasılsa devlet bakar kocay terk et me başka sevgili bulma artık türkiyede olmasa olmaz olmuş nasılsa devlet dul maaşı veriyor ben kocanın derdini neye çeıkim niye önceden kadın cinayetleri yoktu çünkü devlet para vermezdi koca kadın kavgası yoktu suçlu tevletir benim kanatımca

12
9
yanıtYanıtla
HEMHAF:

KIZ CAHİL!KAYINBABA CAHİL!DAMAT CAHİL!

18
3
yanıtYanıtla
şoparMobil-ANDROID:

o öldürmeseydi evlat acısı çekeceği malum du geri gelen damatları öldürmenin suç olmaması lazım

16
4
yanıtYanıtla
Gs liMobil-IOS:

Zorla evlilikmi olur zorla kararan bir hayatı nasıl sürdürmek istersin !!!

18
0
yanıtYanıtla
DOGRUYOLDAYIM:

Damat bey barışma amaçlı gitmiş olsaydı kan dökülmemiş olabilirdi, lakin bizim milletimiz kenefe dahi silahla gidiyor, elde olan silah ise sinirli bir anda beni kullanma demiyor, yazık bu aile ne anladı bu olaydan kararan yuva şimdi tamamen söndü.

6
1
yanıtYanıtla
KateleyaMobil-IOS:

Cahillikten Ziyade cehalet öfkeyle kalkan zararla oturur derlerya, yazik olmus konusup tatliya baglamak varken malesef bizler öfkemize yenik dusebiliyoruz

4
0
yanıtYanıtla
fb:

adam kızını yedirir mi sana heee. . . iyi yapmışsın baba eline sağlık. kızım rahat eder ben hapse girerim , kızım ölecegine ben ağlayacıma onlar aglasın ben yanayım .

1
0
yanıtYanıtla
sefo:

suç erkekleri baskı altına alan kadınlar için boşanmayı kar halıne getiren erkekleri baskı altına alan devletin isviçre yasalarından uyarlanmış medeni kanunda ab kültürü farklı bizim kültürümüz farklı sen evlen çoluk çocuğun olsun 2 gun sonra sıkıl sonra ayrıl oh ne güzel yaaa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title