Haberler

Kasiyere Yumrukla Saldırı Kamerada... Genç Kız Saldırganın Özrünü Kabul Etmeyecek

Kasiyere yumrukla saldırı kamerada... Genç kız saldırganın özrünü kabul etmeyecek

İstanbul'da kadına tokat atan kişinin tutuklandığını söyleyen Gülçin Özçelik, kendisini yumruklayan kişinin serbest bırakılmasını anlayamadığını kaydetti.

Özçelik, saldırgan Mikail V.K.'nında özrünü kabul etmeyeceğini, polisten koruma talep ettiğini belirtti

Gülçin Özçelik, engelli bir bireyin bu hareketi yapmasının daha üzücü olduğunu ifade etti

ANTALYA - Antalya'da çalıştığı zincir markette tacizle darp edilen 21 yaşındaki Gülçin Özçelik, kendisini darp eden kişinin serbest bırakılmasıyla, tek başına sokağa çıkamaz oldu. Özçelik, saldırgan Mikail V.K.'nında özür dilemesini kabul etmeyeceğini kaydetti.

21 yaşındaki Gülçin Özçelik, yaşadıklarını tedirgin bir şekilde anlattı.

Geçtiğimizi salı günü akşam saat 20: 30 sırasında kendisini darp eden Mikail V.K. markete geldiğini ve alışverişini yaptıktan sonra kendisini gözleriyle taciz ederek çıkıp gittiğini hatırlattı.

Aynı kişinin marketin kapanmasına 5 dakika kala yine geri geldiğini anlatan Özçelik, " Bende tam kapıya kilitlemek için gidiyordum. O kişi de içeri girip bana, bir şey almayı unuttuğunu söyledi. Bende ne almayı unuttuğunu sordum. Bana arkamdan yürüyerek, 'Seni almayı unuttum" dedi. Söylediğini almadan kasaya geçtim. Aldıklarını kasan geçtim. Para üstünüm verirken bana, "Yaka kartınız neden yok, isminiz nedir' diye sordu. Prosedür gereği takılmadığını söyledim. İsmimi sormaya devam edince kendisini ilgilendirmeyeceğini söyledim. Sinirlenerek bana, 'Alt tarafı ismini sordum" dedi. Yüksek sesle konuşunca alkollü olduğunu anladım. İsmimi söylemeyince küfürler etmeye başladı. Düzgün konuşmasını söyledim." dedi.

"Tokat attı"

Mikail V.K.'nın kasanın önünden elini kaldırınca geriye doğru gittiğini dile getiren Gülçin Özçelik," Daha da sinirlendi. Benim olduğum alana gelerek reyonları devirdi, yaklaşmaması için sandalyeyi üzerine doğru sürdüm. Sandalyeyi kenara atıp, sol yanağıma tokat vurdu. Eliyle beni geriye doğru savurdu kafama vurdu. Esnaf ve çalışanlar araya girerek şahsı uzaklaştırdı. Polis çağırdık, gerekli şikayette bulunduk. Ama olayın sabahında şahıs serbest bırakıldı." ifadelerine yer verdi.

"Engelli bir bireyin yapması daha üzücü"

Şahsın dışarıda olmasının kendisinde korku oluşturduğunu ifade eden Özçelik, " Şahıs, benden özür dilemeye çalışıyor. Çalıştığım yere gitmiş. Ailemden özür dilemek istiyor. Tekrar karşıma çıkmasından korkuyorum. Zor süreç geçiriyorum. Psikolojik olarak fazla etkilendi. Tek başıma dışarı çıkamaz oldum, yakınımda olabilir. Korkuyorum. Koruma talep ettim. Bana bunu yapanın engelli bir birey olması daha bir üzücü. Daha duyarlı olmaları gerekirken böyle bir davranışta bulunması, beni daha da üzdü. Affedilebilir durum yok. Özrünü de kabul etmeyeceğiz. Adli olarak ne gerekirse yapacağım. Asla vazgeçmeyeceğim" diye konuştu.

"Tutuklanmalıydı"

Darp edilmesine rağmen şahsın hemen bırakıldığını belirten Özçelik," İstanbul'da kaldırımda yürüyen bir kadın yumrukla darp edilmişti ve bunu yapan kişi tutuklandı. Beni darp eden kişinin serbest bırakılması beni üzdü. Yetkili merciler tarafından gereğinin yapılmasını istiyorum" dedi.

Raporlu olduğunu ve işe dönse de içinde bir korku olacağını kaydeden Gülçin Özçelik, polis koruması talep edeceğini sözlerine ekledi.

Öte yandan Özçelik'in darbediliş anı marketin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olayın ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi Asatspor saldırgan Mikail V.K.'nın kulüple ilişiğini kesti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İstanbul Tokat 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title