Haberler

Kasım Ayının Gençlik Merkezi "Aksaray"

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: "81 ilde hizmet veren ve 728 bin 810 üye sayısına ulaşan gençlik merkezleri ile her geçen gün daha güzel projelere imza atıyoruz"

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın bu yıl başlattığı uygulama kapsamında kasım ayının gençlik merkezi, "Aksaray Gençlik Merkezi" oldu.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, merkezlerin faaliyetleri ve projeleri gibi bazı performans kriterlerinin dikkate alındığı seçimde, kasım ayının gençlik merkezi olarak, Aksaray Gençlik Merkezi belirlendi.

Proje ile 81 ilde faaliyet gösteren gençlik merkezlerini daha aktif hale getirmek, merkezde düzenlenen faaliyetlere daha fazla gencin katılımını sağlamak, sosyal medya kullanım kalitesini artırmak ve yeni projelerin ortaya çıkmasını sağlamak amaçlanıyor.

Ağustos ayında Nevşehir Ürgüp, eylül ayında Kilis, ekim ayında ise Samsun Atakum ayın gençlik merkezi olarak seçilmişti. Kasım ayında ise başarılı çalışmalarıyla Aksaray Gençlik Merkezi, ayın gençlik merkezi oldu.

- Bakan Kılıç'tan kutlama

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ayın gençlik merkezi seçilen Aksaray Gençlik Merkezi yöneticilerini ve gençleri kutladı.

Bakan Kılıç, 81 ilde hizmet veren ve 728 bin 810 üye sayısına ulaşan gençlik merkezlerinin her geçen gün daha güzel projelere imza attıklarını belirterek, "Yeni Türkiye'ye yakışan bir gençlik için durmadan çalışıyor, onların en iyi şekilde yetişmelerini amaçlıyoruz. Geleceği daha iyi görebilmeleri adına çalışıyoruz" dedi.

Ülke genelinde faaliyet gösteren 182 gençlik merkezlerinin olduğunu hatırlatan Bakan Kılıç, "Önümüzdeki dönemlerde de hizmete açacağımız gençlik merkezleri ile birlikte bu sayı iki katına çıkacak. Gençlerin daha fazla katılımını sağlamak için de yeni projeler üretiyoruz. Diğer gençlik merkezlerinin de önümüzdeki dönemde yürüteceği çalışma ve faaliyetlerle, ayın gençlik merkezi seçilen Ürgüp, Kilis ve Atakum Gençlik Merkezleri'nin gösterdiği başarıyı yakalayacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA / Spor

Akif Çağatay Kılıç Aksaray Kilis Ürgüp Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title