Haberler

Karşıyaka Opera'da İki Muhteşem Konser

Karşıyaka’da sanatın merkezi haline gelen Opera ve Tiyatro Sahnesi, bu hafta içinde iki önemli konsere daha ev sahipliği yapacak.

Karşıyaka'da sanatın merkezi haline gelen Opera ve Tiyatro Sahnesi, bu hafta içinde iki önemli konsere daha ev sahipliği yapacak. Türkiye'nin son dönemlerdeki en çok dikkat çeken oda müziği topluluklarından Arkas Trio, yarın (19 Kasım Çarşamba) müzikseverler ile buluşacak. 22 Kasım'daki 'Opera Dünyasından Seçmeler' konserinde ise ünlü İspanyol sanatçılar Enrique Ferrer, Luis Cansino ve Tulio Varas, sanatseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.

FAZIL SAY SÜRPRİZİ

Keman sanatçısı Tuncay Yılmaz, piyano sanatçısı Emre Elivar ve Alman çello sanatçısı Gustav Rivinius'tan oluşan Arkas Trio'nun konseri, yarın (Çarşamba) saat 20.00'de başlayacak. Topluluk, Rachmaninoff'dan Fazıl Say'a, Turina'dan Beethoven'a uzanan geniş bir repertuvar ile seyircinin karşısına çıkacak. Ayrıca Arkas Trio, Fazıl Say'ın "Space Jump" isimli eserini de Türkiye'de ilk kez bu konserde çalacak.

EN ÖNEMLİ ESERLER

22 Kasım Cumartesi günü gerçekleşecek "Opera Dünyasından Seçmeler" konserinde ise dünyaca ünlü İspanyol sanatçılar Enrique Ferrer (tenor) ile Luis Cansino (baritone), önemli operaların arya ve düetlerini sunacak. İkiliye piyanoda, İzmir Devlet Opera ve Balesi'nin Orkestra Şefi olan İspanyol asıllı Tulio Varas eşlik edecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karşıyaka Fazıl Say Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title