Haberler

Karabükspor Sevgisi "Engel" Tanımıyor

MEHMET EMİN GÜRBÜZ - Kardemir Karabükspor'un 14 yaşındaki minik taraftarı Ayşenur Acar, doğuştan bedensel engelli olmasına rağmen çok sevdiği takımın antrenman ve karşılaşmalarının hiçbirini kaçırmıyor.

Engeli nedeniyle tekerlekli sandalye kullanan Ayşenur, babası Zeki Acar ile Spor Toto Süper Lig ekibi Karabükspor'u, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdükleri Bolu'nun Karacasu beldesindeki otelde ziyaret etti. Teknik direktör Igor Tudor ve futbolcular, antrenmanın ardından, yaklaşık 2 saat süren çalışmaları izleyen minik taraftar Ayşenur'un yanına gelerek, sohbet etti.

Sezon öncesi futbolculara başarılar dileyen Ayşenur Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Onları gördüğümde çok mutlu oluyorum. Takımın hiçbir antrenmanını ve maçını kaçırmıyorum. Takımdaki bütün oyuncuları tanıyorum." dedi.

"Dört büyüklerin korkulu rüyası olacağız"

Acar, kendisine PTT 1. Lig'deyken şampiyonluk sözü veren kırmızı-mavili ekibe, sözünü yerine getirdiği için teşekkür ettiğini söyledi.

Karşılaşmalar için dört büyüklerin kente geleceğine dikkati çeken Acar, "O takımları göreceğiz. Maçlar daha çekişmeli geçecek. Dört büyüklerin korkulu rüyası olacağız. Başarıdan başarıya koşacağız. Ben de onlarla birlikte sevinmeye devam edeceğim." diye konuştu.

Acar, takımdaki tüm futbolcuları sevdiğini dile getirerek, "Hiçbirini ayırmıyorum. Hepsi Kardemir Karabükspor'un oyuncuları. Bu ligde de başarılı olacağımıza inanıyorum." şeklinde konuştu.

Deplasmana dahi gidiyorlar

Baba Zeki Acar da kızının, Karabükspor Süper Lig'den PTT 1. Lig'e düştüğü zaman stadyumda uzun süre ağladığını anlattı.

Ailesindeki herkesin Karabükspor taraftarı olduğunu anlatan baba Acar, "Kampa eşim ve doğuştan bedensel engelli 14 yaşındaki Ayşenur ile geldim. Kızım Karabükspor ile mutlu oluyor. Karabük'te olsun, Bolu'da olsun her yere gidiyoruz. Geçen yıl Afyon'daki kampa da gittik. Deplasman olsun, maçlar olsun, idmanlar dahi hiçbirini kaçırmıyoruz." ifadesini kullandı.

Acar, kızı Ayşenur'un, yeni gelen oyuncular haricinde takımın hepsini bildiğini aktararak, "Yeni transferleri Bolu kampında ilk defa gördük ancak tanışma fırsatımız olmadı. Kızım, onlarla da tanışmayı dört gözle bekliyor" dedi.

Kaynak: AA / Spor

Ayşenur Acar Bolu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title