Haberler

Kar Yağışı

Muğla'da kar yağışı etkili oldu- Kentin yüksek kesimlerinde sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı vatandaşlarda şaşkınlığa neden oldu Muğla'nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor.

Muğla'da kar yağışı etkili oldu- Kentin yüksek kesimlerinde sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı vatandaşlarda şaşkınlığa neden oldu Muğla'nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor.Kent merkezine 15 kilometre mesafede bulunan Yılanlı mevkisinde kar kalınlığı 15 santimetreye ulaştı. Nisan ayında hava sıcaklığının sıfırın altında 1 dereceye kadar düştüğü Göktepe ve Yılanlı mevkilerinde kar yağışı nedeniyle vatandaşlar şaşkınlık yaşadı. Kent merkezinden çok sayıda vatandaş, bölgeye gelerek fotoğraf çektirdi.- Sahilde yağış etkiliMenteşe ilçesinde ise 2 gündür aralıklarla devam eden sağanak nedeniyle tarım arazileri sular altında kaldı. Yağışlar nedeniyle Düğerek, Karabağlar, Kötekli mahalleleri ile Çevre Yolu çevresindeki tarım alanlarında su birikintileri oluştu.Muğla Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, yağışlar yarın öğle saatlerine kadar aralıklarla devam edecek. ....

Kaynak: AA / Güncel

Göktepe Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title