Haberler

Mersin'de Kar Gibi Dolu Yağdı

Güncelleme:

Mersin'in Anamur İlçesi'nde sağanak yağmur ile yağan ceviz büyüklüğünde dolu, çilek tarlalarını vurdu.

Mersin'in Anamur İlçesi'nde sağanak yağmur ile yağan dolu çilek tarlalarını vurdu.

Bugün sabah saatlerinde başlayan şiddetli sağanak yağışı ve dolu ilçede hayatı olumsuz yönde etkiledi. Zaman zaman ceviz büyüklüğünde yağan dolu, ilçedeki binlerce dekar alanda ekili olan çilek tarlalarında büyük zarara neden oldu. Yoğun dolu yağışı nedeniyle bazı bölgeler kar gibi beyaza büründü.

BÜTÜN FİDELER KIRILDI

7 dönümde ektikleri çileklerin zarar gördüğünü ifade eden Atilla ile Nilüfer Ay çifti, tarlalarındaki bütün fidelerin dolu nedeniyle kırıldığını gördü. Sezon başında kiraladıkları tarladaki yaşanan zarar karşısında şok olan Atilla Ay, "Çocuklarımızın geçimini bu yıl alacağımız ürünlere bağlamıştık. Şimdi ise bırakın geçimimizi sağlamayı, naylonlarımızın ve fidelerimizin parasını bile alamayacağız. Devlet yetkililerinden yardım bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anamur Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

ASİ İNSANLIK:

ÜRETTIGI MAHSÜLÜN ZEKATINI VERMIYENLERIN IŞTE BÖYLE HEP EMEKLERI VE ÜRÜNLERI TELEF OLACAKTIR

10
11
yanıtYanıtla
İtirazMobil-IOS:

Ne cahil insanlarsınız. Yaptığınız yoruma bak. Kendiniz herşeyi biliyormuş gibi yorum yapıyorsunuz ya , insanlık öğrenin. İnsanların başına gelen felaketlere aklınızca yorum yapmayı değil.

3
3
yanıtYanıtla
yigidoMobil-ANDROID:

anamur daha fazlasını hakeder az bile olmuş. ..

3
3
yanıtYanıtla
Yok ArtikMobil-IOS:

Zekatla ne alakasi var bunun arkadas siz aklinizi kaybetmissiniz, asil allah sizin basiniza dolu yagdirsin

1
4
yanıtYanıtla
ad SoyadMobil-ANDROID:

konuşmak için konuşmayin be bunlar seralarinin icine ot dikip ovunen insanlar heralde zekatla ilgisi var cok iyi olmuş bir sera bile kalmaz ins...

2
0
yanıtYanıtla
anamurun muzlariMobil-ANDROID:

inanci olmayan zekatla ilgisi yok der tabi ki gerizekalilar dini gunumuze avrupalilara çevirmeye çalışan gerizekalilar sizi... genelleme yapmayim da bu anamurlularin taptigi tek sey paraaa iyi olmuş iyiii...

2
0
yanıtYanıtla
gerçeklerMobil-ANDROID:

çekilen emeği biliyormusunuzda konusuyorsunuz. sorun çiftci emek çeker komisyoncu ciple gezer.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title