Haberler

Kahraman ve Alacacı Kütahya'ya Gidiyor

Güncelleme:

Birlik Vakfı Kurucular Kurulu Başkanı İsmail Kahraman ile Birlik Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Avukat Mehmet Alacacı Kütahya'ya gidiyor.

Birlik Vakfı Kurucular Kurulu Başkanı İsmail Kahraman ile Birlik Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Avukat Mehmet Alacacı'nın 19 Eylül Cuma günü Kütahya'ya gelecekleri bildirildi.

Kütahya'da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunacak olan İsmail Kahraman ve Mehmet Alacacı'nın, 9 ay önce resmen kurulan ve faaliyetlerine başlayan Birlik Vakfı Kütahya Şubesi'nin açılış törenine de katılacakları ifade edildi.

Birlik Vakfının 29 mayıs 1985 tarihinde İstanbul'da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, İsmail Kahraman, Mehmet Alacacı ve arkadaşları tarafından kurulduğunu, ülkemiz ve insanımız adına çok önemli çalışmalar yaptığını ve bir çok ilde şubeler açarak hizmetlerini artırarak devam ettirdiğini söyleyen Birlik Vakfı Kütahya Şubesi Basın Sözcüsü Muazzez Aslıhan Mercan, "Cuma günü Kurucular Kurulu Başkanımız İsmail Kahraman ve Mütevelli Heyeti Başkanımız Mehmet Alacacı'nın katılımlarıyla bu yılın başlarında kuruluşunu tamamlayan ve çalışmalarına başlayan Kütahya Şubemizin açılış törenini gerçekleştireceğiz. Aynı gün akşam saat 20.00'de de eski Belediye Kültür Sarayında eski Bakanlarımızdan Vakfımızın Kurucular Kurulu Başkanı İsmail Kahraman tarafından 'Yeni Türkiye' konulu bir konferans verilecek. Ülkemizin sosyal,kültürel ve siyaset dünyasında çok deneyimli bir isim olan İsmail Kahraman tarafından gerçekleştirilecek olan bu konferansın çok verimli geçeceğini ve çok faydalı olacağını düşünüyoruz. Halka açık olacak olan bu konferansa tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" şeklinde konuştu.

İsmail Kahraman ve Mehmet Alacacı'nın Kütahya'ya gelecek olmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Birlik Vakfı Kütahya Şube Başkanı Avukat Ahmet Sami Kutlu'da, "Hem Vakfımızın açılış törenini gerçekleştireceğiz, hem de İsmail Kahraman tarafından 'Yeni Türkiye' konulu bir konferans verilecek. Bu ziyaretin hem Vakfımız hem de Şehrimiz için çok olumlu olacağını düşünüyorum" dedi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Kahraman Mehmet Alacacı Kütahya Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title