Haberler

Kadın Hırsız Göğüslerinden Süt Fışkırtarak Soygun Yaptı!

Güncelleme:

Almanya'da bir kadın eczaneye girip göğsünden süt fışkırtarak çalışanların dikkatini dağıttı ve yazar kasadan 100 euro çaldı.

Almanya'da inanılmaz bir soygun yapıldı. Anne sütü gelen bir kadın eczaneye girip çalışanların üzerine göğüslerinden süt fışkırttı. Çalışanların dikkati dağılınca da dükkanın yazar kasasından 100 euro çaldı.

ÇALIŞANLARIN SURATLARINA SÜT FIŞKIRTTI

Polis raporuna göre hırsız anne eczaneye girip bir göğüs pompası almak istediğini söyledi ve 20 Euro olan pompanın ücretini 200 euroluk banknotla ödedi. Kasiyer 180 euroluk para üstünü verirken kadın göğsünü açıp çalışanın yüzüne süt fışkırttı. Ardından ikinci kasiyeri de süt fışkırttı ki çalışanlar ve dükkandaki müşteriler şaşkınlıktan donup kaldılar.

100 EURO ÇALDI

Süt fışkırtıcısı kadın bu şaşkınlık anından yaralanıp yazar kasadan 100 euro çalıp hızla dükkandan kaçtı.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Almanya Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (16)

İvan Sergei:

Kesin Türktür. Böyle çakallıkları anca bunlar düşünür.

7
71
yanıtYanıtla
...............:

süt parası dedikleri bu olsa gerek :)

32
1
yanıtYanıtla
bedr hari:

anne sütü kutsaldır değeri 100 euro ile ölçülemez. . aldığı para ak sütü gibi helal olsun :)

25
5
yanıtYanıtla
xxxx:

kullanmasini bilecen arkadas kadina bak kendi silahiyla vurmus ::))

26
1
yanıtYanıtla
xboy:

yaratıcı hatunmuş. .

15
1
yanıtYanıtla
peşto:

süte su katmış olmasın o kadar tazyikli fışkırır mı abi !

15
1
yanıtYanıtla
ademoğlu:

garip dünya hırsızlık için ilginç bir yöntem.

13
1
yanıtYanıtla
niko:

domuz eti yiye yiye domuzlara donmüşsünüz birde türçemimizi konuşup kirletmeyin adınız gibi yaşayın

7
6
yanıtYanıtla
niko:

ivan biz gössümüzü önümüzü arkamı açmıyoruz bu tür şeyler sizin gibi çakallara mahsussizler buna müsaitsiniz bizde deyil

10
1
yanıtYanıtla
PAMİR:

öyle hırsız bize niye denk gelmiyor arkadaş nerde baltalı hırsız var bizi bulur

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title