Haberler

Binali Yıldırım'dan İlginç Söz: Davutoğlu'nu İş Başına Getirdik!

Güncelleme:

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Karabağlar 3. Olağan İlçe Kongresi, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, İzmir Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Özel Danışmanı Binali Yıldırım'ın katılımıyla yapıldı.

"DAVUTOĞLU'NU İŞ BAŞINA GETİRDİK"

Kongrede konuşan Binali Yıldırım, "Türkiye'de 10 Ağustos'ta yeni bir döneme geçtik. Cumhurbaşkanımız artık millete karşı sorumludur, çünkü yüzde 52, milletin desteğini almıştır. Anayasada millete karşı sorumsuz yazması bir şey ifade etmez. Milletten destek alan millete karşı sorumluluğu siyaseten de devam eder. Milletin kardeşliğinin teminatıdır, onun sahibidir. İşte cumhurbaşkanlığı, başbakanlık, ülkenin işlerinin daha güzel bir noktaya getirilmesi için el ele verdiler. Yeni Türkiye'nin yeni yol güzergahında nöbet değişiminde Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu iş başına getirdik, görev verdik. İlk etapta 2015 seçimlerinde AK Parti'yi bir adım öteye taşımak, ikinci hedefimiz 2023 hedefini yerine getirmek" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Binali Yıldırım Ak Parti İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (86)

KarsliMobil-ANDROID:

Sorun bir kendinize Türkiye 12 yılda nasıl bu kadar yol katetti. Bu değerli imanlı dindar insanlar sayesinde başardı. Her vicdan sahibi bu konuda memnuniyetini dile getirir.

14
57
yanıtYanıtla
Haydar:

Yani kısaca Davutoğlu nu uzakdan kumanda ile yönetiyoruz diyor.

49
13
yanıtYanıtla
cenk:

Aferin binali bir sey unutmussun kukla yaptiginizida söyle

43
8
yanıtYanıtla
OBJEKTİF:

SİZİN GİBİ AMPUL KAFALARI İŞ BAŞINA GETİREN GÖREV VEREN KİM ABD VE YAHUDİ LOBİSİ

35
16
yanıtYanıtla
leyla:

yazık bu şahsiyeti görünce izmir için üzülüyor insan. demekki kabiliyet kişilik beceri iş yapma nın hiç bir önemi yokmuş izmirliler için. onlar tıppış tıppış chp adayına oy verdiler aynı ekmel oğluna verdikleri gibi yazık tıppış tıppışçıklar

21
24
yanıtYanıtla
çiftçi:

durmak yok sizin hızınıza değil 2023 2020 ye kadar bölünmezsek iyi herşeyi allak bullak ettiniz

28
16
yanıtYanıtla
hk:

akp işlediği bütün suçları itiraf etse ona oy verenlerden en küçük bir tepki gelmez ayrıca yargılayacak bir hukuk sistemi yok . akp seçimi kaybetse bile iktidarı bırakma garantisi olduğna inanmıyorum.

35
9
yanıtYanıtla
Koray ERDEM:

Davutoğluna şarkıda yiğit demeleri çok komik olmuş. Hiç Yiğit görmesek inanacağım. 1. 50 boyla yiğitlik. Bir de esip gürlemeye çalışması yok mu, tam bir parodi.

33
10
yanıtYanıtla
SABIR TAŞI:

EVET, Ahmet DAVUTOĞLU''''''''na görev tevdi edilmiştir!. . Ne var bunda?!. . Bu davada görev istenmez, görev layık olana, ehline verilir!. . Aday gösterildi, oyları silme aldı; Genel Başkan oldu ve Başbakan adayı oldu, Cumhurbaşkanı Başbakanlığını (Hükümet''''''''ini) onayladı, ne var bunda?!. . Sn. KILIÇDAROĞLU gibi mi olmalıydı, imza atıp aday gösterenler ona oy vermediler!. . Bu daha mı iyi oldu?!. . Hasetlikten çatlayın!. . Ülkemin insanı olarak gurur duyun bu tablo ile, gocunmayın!. .

13
30
yanıtYanıtla
yunus:

çok pis bir durum. Vallahi billahi tallahi Davutoğlu''nun yerinde olmak istemezdim :))))

35
8
yanıtYanıtla
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title