Haberler

Ivana Sert ve Sevgilisi Dudak Dudağa Yakalandı

Güncelleme:

10 gün önce ilişkilerini noktalayan ancak hasrete dayanamayarak barışan İvana Sert ve Sinan Akıman, önceki akşam gittikleri mekanda aşk tazeledi.

Aynı evi paylaşan ve ilişkileri evlilik yolunda ilerleyen İvana Sert-Sinan Akıman çifti 10 gün önce sürpriz bir kararla ayrılmıştı.

"ONUR NAMUS ÖNEMLİ" DEMİŞTİ

Akıman, doğum gününde tek taş yüzük hediye ettiği Sert'le ayrılık sebebini şöyle anlatmıştı, "Kılık kıyafetine çekidüzen ver dedim ama dinlemedi. Biz eski kafalıyız, onur ve namus önemli."

AYRILIĞA DAYANAMADILAR

Ancak ayrılığa dayanamayan çift, iki gün önce Bakü'de kaçamak yaptı. Sert, Instagram'dan paylaştığı fotoğrafın altına, "Bakü'den sevgiler" notunu düştü. İkili, önceki akşam da bir mekanda eğlendi; aşk tazeledi. Akıman, gece boyunca sevgilisini öpücüklere boğdu.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ivana Sert Bakü Magazin Haberler

500

Yorumlar (30)

merve:

ivna kafayı yemiş. nekadar terbiyesiz gençlere kötüörnek oluyorlar

13
2
yanıtYanıtla
fazka değer:

bizim millette değeri abartıyorlar ivana kim ki yaa başımıza modacı yaptılar ünlü ettiler onu haber bile yapmamak gerekiyor gençlere kötü örnek

12
3
yanıtYanıtla
merve:

evet haklısın

yanıt1
yanıt0
kahtalı muço:

ADAMIN KAFATASI YAPISI BİLDİĞİN YAHUDİ IRKI KAFATASI YAPISI. YAHUDİ ADAM SIRP HATUNA AŞIK OLMUŞ. TEBRİKLER :)

12
1
yanıtYanıtla
aker:

ağzına girsin o kafası

yanıt0
yanıt0
M.AYAZ Mobil-ANDROID:

inada iyi ettiniz kimseyi sevindirmeyin yakisiyorsunuz Allah tezgunde bebek versin

0
13
yanıtYanıtla
hatic:

beynen degil bedenen birleşmek için barışmışlardır sadece nefis nefiss

13
0
yanıtYanıtla
ece erken:

sinan ivananın tadına doymamıştır doyduğu zaman by by der yakındır da ıvana evlenecek kadın olsaydı sinan için yüzükle teklif ederdi deli kadın yüzüğü takdı kocam die geziyo sinanın derdi sekss ivanada gaza geldi kocam bnm die iiii ceee verdii versin bakalım ateşe yazık bnce oğlunu düşün kadın sabah akşam fuhuş yapıyo annesi lütfen kadını sınır dışı edermisinizz edep kalmadı gençlere örnek oluyolrlar ama bunun adı medeniyet demiii yurdal sert lütfen oğlunu bu kadından allllll

8
3
yanıtYanıtla
berkay:

para var aşk var. . .

10
0
yanıtYanıtla
adamobilWeb@haberler.com:

Onur namusmuş bari şu hareketletden sobra namustan bahsetmeyin

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title