Haberler

Ivana Sert, Eski Eşinden 'Yoksulluk' Nafakası İstedi

Güncelleme:

400 bin liralık boşanma tazminatını beğenmeyen İvana Sert, Yurdal Sert'ten 7 milyon lira talep etti. Ayrıca reddedilen yoksulluk nafakasına da ihtiyacı olduğunu söyledi.

Yargıtay'ın 400 bin liralık boşanma tazminatını beğenmeyen İvana Sert, Yurdal Sert'ten 7 milyon lira talep etti. Ayrıca reddedilen yoksulluk nafakasına da ihtiyacı olduğunu kaydetti.

400 BİN LİRALIK TAZMİNATI BEĞENMEDİ

Sosyetik güzel İvana Sert ile işadamı eşi Yurdal Sert arasındaki boşanma davasında son perde. Davanın 10'uncu duruşmasında İstanbul Aile Mahkemesi, çiftin boşanmasına; oğulları Kanyon Ateş'in velayetinin de annesine verilmesine hükmetmişti. İvana Sert'in aylık 100 bin liralık yoksulluk nafakası talebini reddeden mahkeme, toplam 400 bin lira tazminat ve oğluna da aylık 5 bin lira iştirak nafakası ödenmesine karar vermişti. Ancak İvana Sert, 400 bin liralık tazminatı az bulup, yoksulluk nafakası verilmemesi kararını da beğenmeyince Yargıtay'a başvurmuştu.

YOKSULLUK NAFAKASI DA İSTEDİ

İvana Sert, itiraz başvurusunda "Eşim tarafından aldatıldım. Sosyal, psikolojik ve manevi şiddet gördüm. Eşimin zinası ispatlandı. Onun bu tutumu nedeniyle sağlığım ve ruhsal bütünlüğüm ağır zarar gördü. Toplum önünde küçük düştüm" demişti. Ancak Yargıtay, boşanma ve 400 bin liralık tazminat kararını onamış; bunun yanı sıra 100 bin liralık yoksulluk nafakasını reddetmişti. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi'nin kararına avukatı Kezban Hatemi kanalı ile itiraz eden ve karar düzeltme talep eden İvana Sert, 7 milyon TL tazminat talebinin yükseltilmesini, yoksulluk nafakasına da karar verilmesini istedi. Evlilik boyunca yaşadığı hayata eşdeğer bir hayat yaşamak istediğini, bunun için de yoksulluk nafakasının gerekli olduğunu kaydeden Sert, Yargıtay kararında maddi meselelerin takdirinde hata yapıldığını kaydetti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Yurdal Sert Ivana Sert İstanbul Yargıtay Magazin Haberler

500

Yorumlar (42)

kafkef:

Bu tür insanları neden ülkemizde bulunmaz hint kumaşı muamelasi yapıyoruz hala anlamış değilim.

65
0
yanıtYanıtla
TEZGAHTAR YAŞAR:

çolugum çocugum servetim yedi sülalem canım bile ivanaya feda olsun böyle kadın uğruna ölüme giderim ben

0
31
yanıtYanıtla
SEVGİ:

ülkene gitmen için dua ediyorum ne pisliksin seni yere göğe sığdıramayanlara diyecek tek kelime bulamıyorum. ay sinir oldum geber emi.

30
0
yanıtYanıtla
gül:

yazıııkkk bari kaymakamlıktan odun kömür gıda parası da istesin. . . Zor hayat allah kolaylık versinn. . . Mecbuurrr

25
0
yanıtYanıtla
She:

Gözünü toprak doyursun İvana . 400 bin tl ye kaçtane ev alınır biliyor musun

23
1
yanıtYanıtla
ZuhalMobil-IOS:

Yoksulluk nafakasıymis. Asgari ücretin ne olduğunu bilmediği belli. Yoksulluk ona denir! Terbiyesizlik birde sizi yakın edip reyting almanıza sebep olup şımarmanizi sağlıyoruz. Sen yoksulluk girde ondan sonra konus.

22
1
yanıtYanıtla
ElifY:

Ivana''cim Sirbistan''da acaba bu kadar parayi görmüs müydün? Yoksulluk parasi diyor bide Allahtan kork be!!!!

21
1
yanıtYanıtla
gülşahhhMobil-ANDROID:

gözleri doymuyor allah ıslah etsin böyle insanları.

21
0
yanıtYanıtla
by selo Mobil-ANDROID:

vaybe 100.000 tl aylık nafaka yok usta bu dünyanın çivisi çıkmış

21
0
yanıtYanıtla
TEZGAHTAR YAŞAR:

ivana gel yavrum bakarım sana kuru soğan yer bi düzine çocuk yaparız

18
2
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title