Haberler

Türkiye'nin İlk Sanat Gazetesi, Istanbulartnews Sanat Sezonunu Açtı

Güncelleme:

Türkiye'nin ilk sanat gazetesi IstanbulArtNews'un sanat sezonunun açılışı, sanat ve iş dünyasından tanınmış isimlerin katıldığı bir davetle gerçekleşti.

Türkiye'nin ilk sanat gazetesi IstanbulArtNews'un sanat sezonunun açılışı, sanat ve iş dünyasından tanınmış isimlerin katıldığı bir davetle gerçekleşti. Dünyaca ünlü saat markası IWC Schaffhausen sponsorluğunda gerçekleşen davetin ardından, Türkiye'nin uluslararası çağdaş sanat fuarı ArtInternational onuruna parti verildi.

IstanbulArtNews'in birinci kuruluş yıldönümünün de kutlandığı yemekli davet, Türkiye'nin önemli koleksiyonerleri, işadamları, sanatçılar, gazeteciler ve galeri sahiplerinin katılımıyla Nişantaşı'ndaki Le Petite Maison'da gerçekleştirildi.

IstanbulArtNews gazetesinin sahibi Murat Plevneli, davetin kendisi için önemli olduğunu belirterek, "Bu gecenin IstanbulArtNews olarak en önemli özelliği, birinci yılımızın olması. İkincisi ve daha da önemlisi, yeni sanat sezonunun açılışı. Bunu bir nevi, insanlarla kutlamak, en azından olumlu bir başlangıç yapmak istiyoruz bu sene" dedi.

IWC Ülke Müdürü Aylin Aydın da, "IWC Schaffhausen olarak çok önemli bir akşam bizim için. Çünkü IstanbulArtNews magazinle birlikte olmaktan gurur duyuyoruz. Nedeni de aslında çok basit; bizim de saatlerimiz 145 senelik bir geçmişten geldiği için önemli bir tarihe sahip. ve önemli bir sanat eseri olduğunu düşünüyoruz. Dolayısıyla bu akşam için özel konuklarımıza sanat eserlerimizi göstermek istiyoruz" diye konuştu.

Sanat sezonunun açılışı ve IstanbulArtNews'in birinci kuruluş yıldönümünün kutlandığı yemekli davetin ardından, sanat fuarı ArtInternational onuruna parti verildi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nişantaşı İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title