Haberler

İstanbul'un Yeni Valisi: Bu Kararı Beklemiyordum

Güncelleme:

Valiler Kararnamesi ile Malatya Valiliğinden İstanbul Valiliğine atanan Vasip Şahin, "İstanbul biliyorsunuz Türkiye'nin değil, dünyanın çok önemli şehirlerinden birisi ve dünya başkenti. Dolayısıyla, İstanbul'un o ağır yükünün omuzlarımıza verileceğini doğrusu beklemiyordum" dedi.

Valilik makamında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Şahin, atama kararının, kendisi, ülke, Malatya ve İstanbul için hayırlı olmasını diledi.

"İNŞALLAH MAHÇUP OLMAYIZ"

Temennisinin, İstanbul'da ellerinden gelen imkanlarla en iyi şekilde hizmet edebilmek olduğunu belirten Şahin, "Cenabı Hakk mahcup etmesin. Bu takdirlerde bulunan Sayın İçişleri Bakanımıza, hükümetimizin çok değerli üyelerine, Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza, bu noktada desteklerinden ve bize vermiş oldukları bu görevden dolayı, onlara çok teşekkür ediyorum. İnşallah onlara karşı da milletimize ve İstanbullulara karşı da mahcup olmayız" diye konuştu.

"KALBİMİN BİR PARÇASI MALATYA'DA"

Şahin, öncelikle Malatyalılara ve Malatya halkına çok teşekkür etmek istediğini belirterek, şunları söyledi:

"Buradaki görev sürem boyunca her an yanımda oldular. Yapıcı eleştirileriyle, takdirleriyle, destekleriyle hep yanımda oldular. Ben, gerçekten, yüreğimi burada, Malatya'da bırakarak ayrılacağım. İnşallah Malatya'ya çok daha güzel hizmet eden insanlar gelecektir. Bizden sonra gelen valimiz de gayretli ve tecrübeli bir insan. İnşallah Malatya, hak ettiği hizmetin daha fazlasına ulaşacaktır ama dediğim gibi Malatya'da kalbimin en azından bir parçasını bırakmış oldum. Bütün Malatyalılara, sizin aracılığınızla özellikle teşekkür ediyorum. Haklarını helal etmelerini diliyorum. Malatya, hem bulunduğu konum itibarıyla hem yetiştirmiş olduğu insan yapısı itibarıyla gerçekten övünülecek bir şehir, hemşehrisi olunmakla gurur duyulacak bir şehir. Dolayısıyla, ben Malatya'ya her anlamda teşekkür ediyorum."

"DOĞRUSU BEKLEMİYORDUM"

Bir gazetecinin, atama kararıyla ilgili "Siz, böyle bir şey bekliyor muydunuz?" sorusu üzerine Şahin, böyle bir karar beklemediğini ifade ederek, "İstanbul biliyorsunuz Türkiye'nin değil, dünyanın çok önemli şehirlerinden birisi ve dünya başkenti. Dolayısıyla İstanbul'un o ağır yükünün omuzlarımıza verileceğini doğrusu beklemiyordum ama dediğim gibi, büyüklerimizin takdiri. Onlara şükranlarımı arz ediyorum. Allah bizleri mahcup etmesin, yardımcımız olsun. İnşallah büyüklerimizin desteği, İstanbulluların desteğiyle elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Vasip Şahin İstanbul Türkiye Malatya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde?
500

Yorumlar (9)

sultanım aydemir:

turkiyede ne dogruki senin atanmanda dogru olsun. . . . .

8
11
yanıtYanıtla
Dava Adamı:

Hayırlısı olsun. Hüseyin Avni Mutlu çok mübarek bir insan. Onun makamı daha üst makamlar olmalı.

2
8
yanıtYanıtla
NEVZAT:

istanbula tam yakışan bir vali atandı Allah hayırlı uğurlu kıl İnşaallah

5
5
yanıtYanıtla
ALOHA:

'''' MALATYALILAR''DA SİZE HAYRAN TEŞEKKÜR EDER, SAYIN VALİM, ALLAH''INA KURBAN YOLUN AÇIK OLSUN ''''. . .

1
7
yanıtYanıtla
avanak fuat avni:

BEKLEMİYORDUN AMA AGZIN LKKULAKLARINA VARIYOIR:ELBVETTE HERKES SEVİNİR. HAYIRLI OLSUN NE DİYELİM Kİ.

6
0
yanıtYanıtla
kadir demir:

istanbula yakışan valigeldi inşallah hayılrı olacagına inanıyorum sayın emniyet müdürüylede uyumlu olurlarsa istanbul icin hayılı oldu saygılarımla

2
3
yanıtYanıtla
a.mehdi öz-almanya:

iki bayburtlu istanbul boğazını seyrederken demişki''gözünü sevdiğim istanbul''büyüdükçe bayburt, a benziyorsun''gerçek manada ise''sahabelerin türbeleri olsa gerek. !!!, (her iki ilde, de sahabe türbeleri mevcuttur)dolayısıyla, yeni valimiz, sn Vasip şahin . , başarılı olacağı kanaatini taşımaktayız. , C. Allah yar ve yardımcısı olsun.

1
3
yanıtYanıtla
DERLER Kİ !:

GÜN DOĞMADAN NELER DOĞARMIŞ !

2
1
yanıtYanıtla
ali:

Hayat sürprizlerle doludur. Diğer İllerin Valileri pek göz önünde olmaz ama İstanbul Valisi olunca her hareketiniz takip edilir. Buda üzerinizde psikolojik bir baskı oluşturabilir.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title