Haberler

İstanbul'un Göbeğinde Hazine Bulundu

Güncelleme:

Gebze-Haydarpaşa tren hattının hızlı trene entegre çalışmalarında heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Yapılan kazılarda gömü bulundu.

Marmaray Projesi kapsamında 2 yıllık bir bakım ve yenileme çalışmasına giren Gebze- Haydarpaşa tren hattı çalışmaları kapsamında gömü bulunduğu iddia edildi.

ÇALIŞMALAR 2 YIL SÜRECEK

Hızlı treni Marmaray ile entegre etmek üzere Haydarpaşa – Gebze arasında 2 yıl boyunca sürecek çalışma kapsamında ilk kazma geçtiğimiz yılın haziran ayında vuruldu. Hat boyunca mevcut tüm demiryolları sökülüp, duraklar yıkılırken bazı yerlerde ise genişletme işlemleri uygulanmaya devam ediyor.

KAZILARDA GÖMÜ BULUNDU

İşte bu genişletme çalışmaları kapsamında yapılan kazılarda geçtiğimiz yıl hattın Pendik tarafında ev temellerine, çöp kuyularına, mezarlara, kemik kaşık, iğne ve balta gibi kalıntılara sahip olan 8 bin 500 yıllık bir köye rastlanmış ve bölge koruma altına alınmıştı. Heyecan veren bu gelişmenin ardından bu sefer de aynı hatta yapılan kazılarda gömü bulunduğu iddia edildi.

GÖRGÜ TANIKLARI 2 DEV KÜPÜN ÇIKTIĞINI SÖYLÜYOR

Hattın Maltepe tarafında yapılan kazılarda bulunduğu iddia edilen gömüyle ilgili görgü şahitleri çukurdan 2 dev küpün çıktığını öne sürdü. Görgü tanıkları küplerin çıkartılmasından sonra çalışmaların bölgede yer alan evlerin bahçelerine doğru genişletildiğini belirtirken, alan ise çitlerle koruma altına alındı. Tren hattı boyunca yapılan çalışmalar kapsamında sadece iddiaya konu bölgede güvenlik personelinin bulunması da dikkatlerden kaçmadı.

Görüntülerde iki küpünde çukurda gömülü olarak durduğu çok net bir şekilde görülüyor.

(Kaynak: Haber7)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Haydarpaşa Marmaray İstanbul Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor?
500

Yorumlar (44)

123:

tüm türkiye hazine dolsun ne yazar benim cebim askeri olduktan sonra yine açlık sınırı altında yaşatırlar çok çocuk yapıp şirketlere ucuz işçi imalatı devam edecek kellen başkasının koltuğu altında olduktan sonra vezir olsan ne olur sefasını başkası sürüyor olan paralarda kraliyete harcanıyor

36
2
yanıtYanıtla
KEMERKÖPRÜLÜ:

KÜPE BAK AYLARDIR DIŞARDA OT ÇIKMIŞ YANINDA HAVUZLAR SU DOLU BU HABERİ YAPANAPTAL ZATEN BU ÜLKEDE APTAL ÇOK.

36
1
yanıtYanıtla
vuuu:

s. tayyip haberi duyunca ne heyecanlanmıştır

29
4
yanıtYanıtla
ABİ HALİME BAK:

ya KEŞKE BEN BULSAYDIM YAW ŞİMDİ ZENGİNİN CEBİNE GİTCEK AZ DA BİZİM CEBİMİZE GİRSE COK MU 24 YAŞIMA GELDİM ELİME 10 KERE ALTIN ALMADIM ŞU YAŞIMA KADAR AYIP GÜNAH YA KEŞKE BENDE CALIP CIRPABİLSEM BİR ZENGİN OLAMADIM GİTTİM ŞU DÜNYADA O KADAR ALTIN ARIYORUM BAŞKALARI BULUYOR DÜMENE BAK YAW

24
6
yanıtYanıtla
doğu:

la biz senelerdir dağı taşı delik deşik ettik buldugumuz kap kacak . . vay dünya yıkıl altında kalayım

30
0
yanıtYanıtla
KASIM:

TÜH BEE YANDAŞLAR PAS GEÇMİŞ ALTINLARI GÖRSELERDİ KİMSENİN HABERİ OLMADAN HİÇ EDERLERDİ.

22
4
yanıtYanıtla
GÖKHAN:

KOCA OSMANLININ SERVETİ BUNLARLA KALMAZ. . . . TARİHİN EN ZENGİN 2 İMPARATORLUK MERKEZİ BİZANS VE OSMANLININ HAZİNELERİ DAHA NELER NELER VARDIR KİMBİLİR. . .

20
6
yanıtYanıtla
bahar:

ya bende bi ğün gömü bulsam sonra onu cukka etsem ne güzel olurrdu be:))))

24
1
yanıtYanıtla
UKKUS;:

Himmet, Saffet ve diğer kardeşleri demekki hep yanlış yerlerde aramışlar gömüyü. Dur haber vereyim yönetmene hemen(!). . .

25
0
yanıtYanıtla
cerkez:

benim la hepsi dedemin dedesi yerlestirmis onlari haritalarim var:)))

20
2
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title