Haberler

İstanbul'da Takkeli Başörtülü Anaokulu

Güncelleme:

Ataşehir Esatpaşa Mahallesi'ndeki apartmanın bodrum katında, MEB'e bağlı olmayan bir anaokuluna 5-6 yaşlarındaki çocukların başörtüsü ve takkeyle gittikleri görüldü.

Ataşehir Esatpaşa Mahallesi'nde Fatin Rüştü Zorlu Caddesi üzerinde bir apartmanın bodrum katında Milli Eğitim Bakanlığı'na kayıtlı olduğuna dair bir ibare bulunmayan Hasret-2 Anaokulu'na 5-6 yaşlarındaki çocukların başörtüsü ve takkeyle gittikleri bildirildi.

İstanbul Ataşehir'deki Esatpaşa Mahallesi'nde bir bodrum katının girişinde Hasret-2 Anaokulu ve irtibat numarasının yazdığı bir muşamba asılı. Kaçak eğitim verdiği öne sürülen anaokulunun kapısında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olduğuna dair hiçbir tabela olmadığı gibi Milli Eğitim Bakanlığı'nın logosu da bulunmuyor.

Cumhuriyet'ten Hazal Ocak'ın haberine göre, velilerin 5-6 yaşlarındaki çocuklarını anaokuluna başörtü ve takkeyle getirdikleri görüldü.

"MÜDAHALE EDİLMELİ"

Eğitim-Sen İstanbul 2 No'lu Şube Başkanı Turgut Yokuş, "Siyasi iktidar ideolojisi doğrultusunda toplumu biçimlendiriyor. Her türden merdiven altı, kaçak eğitimi biliyor, göz yumuyor. Bilimsel niteliği olması gereken eğitimden Türkiye toplumu uzaklaşmaktadır. Bir an önce bunlar soruşturulmalı. Kim izin verdiyse bulunmalı. İzin verilmediyse siyasi iktidar devlet eliyle müdahale etmelidir. Toplumun farklı kesimlerine eşit şekilde yaklaşmak istiyorsa müdahale etmesi gerekiyor." diye konuştu. (Kaynak: Cumhuriyet)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ataşehir İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne?
500

Yorumlar (49)

teoman:

Yobazlar Türkiyeyi Arabistana cevirdiler AK partiden önce insanlar dinsizmiydi?

10
37
yanıtYanıtla
Anadolu Parsı:

Bunların çoğu ücretsiz çalışır. Tutduramadın.

yanıt0
yanıt0
EMRE DDŞ:

Gop gardaş bunlar ya hayır için üçretsiz yada çok küçük meblalarla okutuyorlar öğle öğrenci başına 400 - 500 almazlar aylık

yanıt0
yanıt0
turk:

yazık şu evlatlara hayatları yok edılıyor

19
16
yanıtYanıtla
savaş:

dini ğericilik olarak ifade ednler şimdiye kadar ne ürettinizde din hayırbu dine aykırı üretemezsindedi kave köşesinden cumhuriyetçilik yapmayın buyrum icatlarınızı yandaş medyalar aracılıgı ile din engeldi diye herkese bütün dünyaya duyurun

8
26
yanıtYanıtla
SKENDER:

EEE ADAMLAR 100 TL AİDAT ALIP ÇOCUKLARIN TAM TEŞEKKÜRLÜ YETİŞTİRİYORLAR İNGİLİZCE DEĞİLDE ARAPÇA ÖĞRETİYORLAR YILBAŞINI 1 OCAKTA KUTLAMIYORLAR OKULLARDA 3 5 YAŞINDAKİ KIZLARA MİNİ ETEKLER GİYDİRİP DOLAŞTIRMIYORLARZORUNUZA GİDEN NE SİZENE SANA NE KİME NE O OKULLARDA ANAYA BABAYA VATANA DİNİNE PEYGAMBERE EN ÖNEMLİSİ ALLAHA SAYGI ÖĞRETİLİYOR DUALAR HADİSLER KURANI KERİM YANI SIRA BOYAMA OYUN EĞLENCE SOHBETLER YAPILIYOR

26
5
yanıtYanıtla
ilede baris:

bir toplumun cogunlugu egitim ve kültürde yoksulsa o toplumda yapacagin en karli ticaret din dir

19
12
yanıtYanıtla
ultraaslan:

niye zorunuzamı gitti. . . çocuğumu istediğim yere gönderirim kimseyi de alakadar etmez başkasını çocuğuna karışamayacağım gibi başkası da benim çocuğumu karışamaz. . .

28
3
yanıtYanıtla
kemal:

ne yani anaokulu ogrencileri balo yaparken balo elbisesi giyip gosteri yaparken bisey yok, namaz ogrenince kuran okuyunca mi suc oluyor haber oluyor

22
8
yanıtYanıtla
recep:

ee hani demokrattık ne iş. . ?neden rahatsızsınız vede size ne. . bale dans kursu oluyorda bu neden olmasın. . ?

18
11
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title