Haberler

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

Anadolu yakasında 6 ilçenin bazı bölgelerine yarın elektrik verilemeyecek.

Anadolu yakasında 6 ilçenin bazı bölgelerine yarın elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, yarın 09.00-13.30 saatlerinde elektrik alamayacak yerler şöyle:

Tuzla'da İçmeler Mahallesi, Ankara, Orhangazi ve Şehit Onbaşı caddeleri, Yasemin, Kauçuk, Özyaman, Gülkurusu sokaklar, Garanti Bankası, TEB, Azim Zümre, Çağdaş, Mazhar sokaklar, Çukurova Vinç, Zinnur Sokak, Piri Reis Caddesi, Bektaş, Bilgehan, Enise, Dal, Özçam, Embiya ve Sadakat sokaklar.

Sancaktepe'de Abdurrahmangazi Mahallesi, Sevenler  ve Ankara caddeleri, Ofton Villaları Ağaoğlu, Yurtiçi Kargo ve Alice Villaları.

Pendik'te Kurtköy Mahallesi, Yarbay İnşaat, Güvercin, Kartal, Orhangazi, Sütçü İmam sokaklar, Sönmez Sitesi, Gelincik ve Papatya sokaklar, Huzur Kent ve Kurtköy Siteleri, Akpınar, Onur sokaklar, Kavakpınar Mahallesi, Apdi İpekçi, Fatih, Aydınlı Yolu ve Gülyalı caddeleri, Deniz, Pınar,  Atılgan, Cami, Uğur, Bahar, Güney, Çatal, Gül, Şelale, Gülay, İncir, Ilgaz, Engin sokaklar, Göçbeyli Köyü Zübeyde Hanım Caddesi, Torul, Yeşilbahçe, Bindallı ve Emrah sokaklar.

Maltepe'de Cevizli Orhangazi Caddesi, Nur ve Şenol sokaklar, Bağdat Caddesi, Piri Reis Caddesi köşesi, Talatpaşa Caddesi, İmam Hatip Lisesi, Toros Caddesi, Şişli Din Görevlileri Blokları ve civarı.

Sultanbeyli'de aynı gün 09.30-10.30 saatlerinde Adil Mahallesi, Ekol Caddesi (41-53 numaralar), Baldemir, Karçiçeği ve Barlas sokaklarda, Çekmeköy'de ise 16.30-18.30 saatlerinde Taşdelen Mahallesi, Kıvılcım, Mazlum ve Türbe sokaklarda elektrik kesintisi uygulanacak.

Sancaktepe'de 14.30-16.30 saatlerinde Osmangazi Mahallesi, Cafer Caddesi, Yayla, Köşk, Yalı, Saray, Körfez ve Turna sokaklara, 11.00-14.00 saatlerinde de Yenidoğan Mahallesi, Bostan, Gülistan, Şevval, Dilek ve Sümeyye sokaklara elektrik verilemeyecek. - İstanbul

Kaynak: AA / Yerel

Sancaktepe Orhangazi Tuzla Yerel Haberler

title