Haberler

İsrail, Suriye Uçağını Düşürdü

Güncelleme:

İsrail Ordusu, hava sahasını ihlal eden Suriye uçağını füze ile vurarak düşürdüğünü duyurdu.

İsrail, Golan Tepeleri'nde hava sahasını ihlal ettiğini iddia ettiği Suriye uçağını füze savunma sistemi Patriot'la vurduğunu açıkladı.

"HAVADAYKEN İMHA EDİLDİ"

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, "Kısa süre önce İsrail hava sahasını ihlal eden Suriye uçağı havadayken füze savunma sistemi Patriot tarafından imha edildi. Olayla ilgili detaylı bilgi daha sonra verilecektir." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Golan Tepeleri Suriye İsrail Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500

Yorumlar (32)

müslüman devlet kalmadı:

1 tek müslüman devlet ne haclı ordusuna neden minik israil devletine dur diyebiliyor. . ölenler nedende hep müslümanlar işgal edilen devletler islam devletleri. . şunu demek istiyorum islam devletleri hepsi batıya gebe

28
4
yanıtYanıtla
YAAA:

Bediüzzaman’ın 1907’lerdeki “Avrupa bir İslâm devletine, Osmanlı Devleti de bir Avrupa devletine hâmiledir. Bir gün gelip doğuracaklardır” tesbitinin ikinci kısmı Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasıyla gerçekleşti.

yanıt0
yanıt0
Enine Boyuna:

Hepside Dünyalık hırsları yüzünden, Sömürgen Batının insaf sömürgesi oldular.

yanıt0
yanıt0
asdf:

zamanında avrupa islam devletine gebe kalıp doğurdu şimdi de tam tersi bir durum var.

yanıt0
yanıt0
NE DEYİM BİLMEM Kİ:

Esad şrfsizi için uçağın düşürüldüğüne mi sevineym İsrail şrfsizi düşürdü diye mi üzüleyim

21
5
yanıtYanıtla
TÜRK SAVAŞCISI:

BİZ DE OLSA AVAL AVAL BAKARIZ HELAL OLSUN İSRAİLE

14
10
yanıtYanıtla
Türkiye:

Biz düşürmedikmi?s. a. l. a. k

yanıt0
yanıt0
Ahmaklar işbaşında:

Suriye Türk uçağını düşürdüğünde üzüldük. Israil Suriye uçağı düşürürse, Aferin. . ! Türkiye Suriye uçağını düşürürse, pilot milli kahraman. . Aynı İsrail 2000 filistinliyi bombaladığında '' Katil ''. Demek ki, Ne dost var ne de düşman. . ! Hamama giren terler. . ! Dün oynadığın kumarın borcunu er geç ödersin. . !

16
4
yanıtYanıtla
Tc 33:

Allah Esad''ın İsrail''in ışidin belasını tez zamanda vakitte versin pkkyıda unutmayak

15
4
yanıtYanıtla
Gercek:

Israil vurur Sorun deyil, ama türkiye vurunca Iran hemen ortaya atilir, nede olsa Israilin gizli Kankasi

15
3
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title