Haberler

İsrail Ordusu: Hamas'ın Rehin Tuttuğu Askerimiz Öldü

Güncelleme:

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın rehin tuttuğu asker Oron Shaul hayatını kaybetti.

İsrail ordusu, Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın rehin tuttuğu asker Oron Shaul'un hayatını kaybettiğini açıkladı.

HAMAS'TAN AÇIKLAMA GELMEDİ

Hamas konuyla ilgili henüz açıklama yapmadı.İsrail ordusu, Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın rehin tuttuğu asker Oron Shaul'un hayatını kaybettiğini açıkladı. Hamas konuyla ilgili henüz açıklama yapmadı.

İsrailli asker Oron Shaul geçtiğimiz pazar günü İzzeddin el-Kassam Tugayları tarafından kaçırılmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İsrail Hamas Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

yael:

yehowa askerilerimizi korusun yasasin Israil salom israel

7
68
yanıtYanıtla
hainad@ad.com:

ben seni bi korucam ...

yanıt0
yanıt0
zeyneparzu-kocael@hotmail.com:

allah belanı

yanıt0
yanıt0
kurdiseyyid_kutub2525@hotmail.com:

yael, yehowa ismi uydurmadır.. hahamlar tanrı ismini unuttu.. sadece 3 harf kalmış.. diğer konu peygamberleri haşa sapık gibi göstermişler.. uydurma şeyler yazmışlar... ALLAH sizi ıslah etsin.. ALLAHIN dinini maf ettiniz hz musaya da ihanet ettiniz.. dini o kadar tahrif ettinizki son din islam geldi.. sizler peygamberler katili toplumsunuz . İslam dini geldi.ne sizin nede hristiyanların hükmü kalmadı.. peygamberlere attığınız iftiraları, ALLAH hakkındaki batıl inançlarını islam hepsini temize çıkarıyor..sağlam bir inanç sağlam bir hukukla. körü körüne inanma dinini sorgula..

yanıt0
yanıt0
MAHAVATAR BABAJImahavatar@gmail.com:

İsrail Kazanacak, 20 papeline bahse varım dostum.

yanıt0
yanıt0
yaeldtoxin@gmx.de:

kürtleri severim ve desteklerim türkler nasil hamasi destekliyorsa bizde pkk yi destekleriz kürtler bizim kardesimizdir.

yanıt0
yanıt0
ENGİNtozak1986@hotmail.com:

sonunuz bizim elimizden olacak bunu yazın bi kenara korkaklar sizi...sizi o çok güvendiğiniz teknolojinizde kurtaramayacak

yanıt0
yanıt0
kurdistanlıseyyid_kutub2525@hotmail.com:

yael, senin dinine göre kardeş değilim.. senin dinin senin yahudi ırkından başka her ırkı aşağılar.. üstün ırk uydurmuş hahamlar, tanrı katında üstün ırk olsaydınız adolf hitler katliam yapmazdı hergünde israil askeri ölmezdi.. yani üstünlüğünüz yok.. hem biyolojik olarak yani insanın vucut olarak ruh olarakda diğer insanlarla aynısınız aynı atomlardan yaratılmışınız.. islam tevhidi savunur.. islam gibi güzel din varken seyyid kutub gibi,ibn kesir gibi,ibn kayyım el cevziye alimler gibi iyi alimler varken gidip körü körüne atandan edindiğin dine bağlanma.. ingilterede çoğu yahudi ateist oldu.. sırf tahrifata uğramış kitapalar yüzünden.. yani yehowa,yahve isimleri hep uydurmadı .. islam en sağlam en korunmuş son din dir.. hz isa yı kabul etmesinizde o da peygamberdir.. hz meryeme iftira atıyorsunuz oda çok iffetli meryem anamızdı.. araştır sorgula. derim ..

yanıt0
yanıt0
MALATYALI:

AMAN NE BÜYÜK BİR KAYIP! ALT TARAFI PİS BİR YAHUDİ KATİL GEBERMİŞ DÜNYA BİR BELADAN KURTULMUŞ...

27
4
yanıtYanıtla
MEHMET:

'''' EY RABBİMİZ BİZE BAYRAM HEDİYESİ OLARAK ONLARIN EN SEVDİKLERİNİ ALMANI NİYAZ EDİYORUZ''''

20
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title