Haberler

Üniversiteli Gencin Ölümden Önce Son Görüntüsü

Güncelleme:

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) öğrencilerinin gezisinde 9 kişinin ölümüyle sonuçlanan midibüs kazasında, yaşamını yitiren ve geziyi organize eden 23 yaşındaki Muhammed Yusuf Karahan'ın, kazadan hemen önce midibüste gitar çalıp şarkı söylerken çekilen görüntüsü ortaya çıktı.

TAKLA ATTI

SDÜ Yalvaç Meslek Yüksekokulu öğrencilerini Eskişehir'e götürmek için 25 Ekim sabahı yola çıkan Yusuf Zeybek yönetimindeki midibüs, Afyonkarahisar'ın Çay İlçesi Karamık Köyü yakınlarında yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Şarampole yönelen araç bir süre düz ilerledikten sonra kayalığa çarparak takla attı. 6'sı olay yerinde olmak üzere 9 kişi hayatını kaybetti. Kazada öğrenciler İsmet Yörümez, Elif Nur Keskin, Sinem Sezgin, Sena Öz, Buket Alas, Fatih Aybilek, Gözde Erol, Şeyda Nur Torun ile geziyi organize eden müzisyen Muhammed Karahan yaşamlarını yitirdi.

"SON RESMİN, SON ŞARKI"

Gezinin organizasyonunu yapan müzisyen Muhammed Karahan, kazadan dakikalar önce midibüsün ön paneline oturarak gitar çalıp şarkı söyledi, kazadan yaralı kurtulan Sibel Mirioğlu da fotoğrafını çekti. Mirioğlu ölen arkadaşı için sosyal paylaşım sitesinde "Son nefese kadar müzik demiştin. Kazadan 10-15 dakika önce yine gitarınla yine o sesinle son şarkılarını seslendirmiştin bize bak. 1 ay olacak neredeyse bir an aklımdan çıkmadın be kardeşim mekanın cennet olsun. Bu son resmin, son şarkındı." yorumunu yaptı. Karahan gitar çaldığı sırada çekilen fotoğraflarda, dikiz aynasından öğrencilerin eğlencesini kazada yaralanan midibüs sürücüsü Yusuf Zeybek de izlerken görülüyor.

"NASIL UNUTACAĞIM 9 KİŞİYİ..."

Kazadan yaralı kurtulan Sibel Mirioğlu, facebook sayfasında o güne ait hatıralarını ve yaşadığı travmayı şu sözlerle anlatıyor:

"Aynada yine kendimi gördüğüm, kendimi bulduğum günlere dönmeme yardım et Allah'ım. Her gece gözlerimi kapattığımda o kaza anını görüp bağırarak uyanmaktan yoruldum. Evet çok şükür hayattayım ama yanımda ölenleri insan nasıl unutur. Hastaneye yetişene kadar, acıdan kendimden geçene kadar çektiklerim değil de gözlerimin gördüklerini unutamıyorum. O an kendi acılarım değil ama 'gözüme bir şey oldu yardım edin' diye bağıran kız, 'saçım tekerin altında kaldı beni kurtarın' diye otobüsün içinden gelen ses, yanımda kıvranarak can veren çocuk. Okulum, hayatım, gülüşlerim yarım kaldı. Hadi bunlar zamanla düzelir. Tedavim aylar da sürse ben yine ben olacağım. Peki ya nasıl unutacağım canını veren 9 kişiyi.."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhammed Yusuf Eskişehir Yalvaç Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

memoMobil-ANDROID:

gebermiş it gibi

6
66
yanıtYanıtla
it memo:

pislik insan mısın lan sen mikrop yaratık sen bir cana nasıl bu şekilde konuşursun, umarım seni tanıyanlar öldüğün zamanda sana aynı sözü söyler

yanıt9
yanıt0
serkan:

arkadaslar sakın olun kötü söz söyleyerek bu şeytanın istegini yapmayın

yanıt10
yanıt0
Çor:

sende gebersen keşke boş yaşıyorsun belli.

yanıt15
yanıt0
Azra Nisam@m.m:

Sana diyecek bisey yok cünkü insan anlarda sen anlamasin SAVALISIN ufaklik beyin gelismis hayatan bisey ögrenmenissin SAVALISIN

yanıt0
yanıt0
cananm@m.m:

Sen insanoglunun evrim gecirmis halisin.o yuzden sasirmamam normal sanirim.

yanıt0
yanıt0
igMobil-ANDROID:

Cenab-ı Allah sabır versin kardeşim.Rabbim o kötü anları sizlere unuttursun inşallah

21
2
yanıtYanıtla
ahmet kural:

ya belki bu çocuk şarkı söylerken gitar çalarken şöförün dikkatini dağıttı. . . belkide sebep bu. . . .

11
7
yanıtYanıtla
serkan:

arkadaslar sakın olun kötü söz söyleyerek bu şeytanın istegini yapmayın

10
0
. . . Mobil-ANDROID:

memo senin akıbetin ondan da beter olur inşallah . lesini kurtlar yer inşallah

4
5
yanıtYanıtla
. . . Mobil-ANDROID:

memo isimli hayvan ölen bir gencin arkasından öyle demişsin ya . Sen ondan da beter olursun inşallah .

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title