Haberler

İspanya'da Papazların Alemi Ülkeyi Şoke Etti

Güncelleme:

İspanya'da Granada Kilisesi'ne bağlı bazı papazların küçük yaştaki çocuklarla cinsel ilişkiye girdiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Olayla ilgili 4 papaz gözaltında..

İspanya, papazların küçük çocuklarla düzenlediği yıllarca süren alemlerle çalkalandı. Endülüs bölgesindeki Granada Kilisesi'ne bağlı bazı papazların küçük yaştaki çocuklarla özel evlerde partiler düzenlediği ve bu partilerde çocuklarla cinsel ilişkiye girerek alemler yaptıkları iddia edildi.

MEHKTUPLA ORTAYA ÇIKAN DEHŞET

Olay çocuklardan birinin Katolik dünyasının ruhani lideri Arjantinli Papa Francesco'ya gönderdiği bir mektupla ortaya çıktı. Mektubu yazan kişi Granada Bölgesi'nde çalışan bazı papazların kendisine yıllarca tecavüz ettiğini belirterek Papa'dan bu olayın önüne geçilmesini istedi. 24 yaşında olan bu kişi çocukluğunun tamamının papazların sistematik olarak yaptıkları tecüvüzlerle geçtiğine dikkat çekerek hayatının karardığını ve bu alemlerin halen kız erkek gözetmeksizin devam ettiğini yazdı.

PAPA, HEMEN HAREKETE GEÇTİ

Bu mektuba yanıt veren Papa Francesco hemen harekete geçerek İspanya'daki yetkililerle görüşmeler yaptı. Kilise bu olayın gün ışığına çıkmaması için büyük uğraş vermesine rağmen basının araştırması ile ilk belirlemelere göre 12 papaz hakkında soruşturma başlatıldı.

4 PAPAZ GÖZALTINDA

Alemci papazlardan 4'ü gözaltına alındı. Tutuklamaların önümüzdeki günlerdede devam edeceği ifade ediliyor. Granada kilisesi tecavüzlerle ilgili halktan özür diledi ancak halkın öfkesi devam ediyor. Kiliseye giden bazı papazlar ise yere yatarak Hz. İsa'nın kendilerini affetmesini istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Granada İspanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi!
500

Yorumlar (28)

hammurabi:

bu rahipler papazlar yakında uçkur çözmedikleri hristiyan komayacaklar. . bizim hdpli ahmaklar da bunlarla işbirliği yapıyor g. doğuda kilise açma yarışına girmişler. .

23
6
yanıtYanıtla
mustafa:

o değilde her haltı ye ondan sonra yere yat hz. isa beni affet. süper komik.

27
2
yanıtYanıtla
Sultan AbdülhamidMobil-ANDROID:

demekki sadece bu ülkede değil her ülkede hangi inanc olursa olsun dini alet etmiş kullanıyorlar insanları. .Tıpkı bizim ülkede ki müslüman ayağına tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyen cemaat gibi..

21
7
yanıtYanıtla
21 bela diyarbakır:

allah böyle insanların belasını versin yaşamaları suç idam edin dünyada böyle insanların olmasını istemiyoruz yeter!!!

26
2
yanıtYanıtla
izmirli_m35Mobil-ANDROID:

9 yasindaki kiza nikah kiyip karisi yapan 50 yasindaki musluman nekadar masumsa bunlarda o kadar masum. dunya uzerinde tum dinler ortadan kalktiginda tanrinin gercek yuzunu ozaman gorecegiz...

3
22
yanıtYanıtla
popazlarMobil-ANDROID:

Popaz diye boşa dememisler :)

23
1
yanıtYanıtla
can doğru:

lüt kavminin soyundan gelenler bunlar

21
2
yanıtYanıtla
SemsurMobil-IOS:

Hep hocalar kötü derler papazlarda melektir

9
8
yanıtYanıtla
cabbar:

papazlarda ağzının tadını biliyor, ohh taze taze çıtır çıtır

3
13
yanıtYanıtla
CICEKCI KIZ:

BU SEHVETI KULLARINA aLLAH VERMIS 1 bUNDA PAPAZ VE IMAM FARKIDA KOYMAMIS 1 hERKES BU, ALLAHIN KULLARINA VERDIGI SEHVET DUYGUSUNA MAALESEF YENIK DÜSEBILIYOR !BU PAPAZDA OLABILIYOR . 14 YASINA KADAR KEYIF CATAN ISPANYOL KIZ ISE, AKLI BASINA YENIMI GELDI ! ÖNCE SEXIN HER TÜRLÜSÜNÜ DOYA DOYA UYGULA, ONDAN SONRA KALK PAPAYA MEKTUP YAZ VE BENI KÖTÜLEDILER DIYE SIKAYET ET ! TIFFFFFIIIIIIIII SENIN SEREFINE, KI ZATEN ODA YOKTUR.

4
9
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title