Haberler

İsko'nun Geleneksel İftarında Hediye Yağmuru

İSKO Tekstil İşletmeleri A.Ş. firması ile Martelli (İnegöl Yıkama ve Boyama) A.Ş. firmasının çalışanlarına yönelik olarak verdiği iftar yemeğinde hediye yağmuru yaşandı.

İSKO Tekstil İşletmeleri A.Ş. firması ile Martelli ( İnegöl Yıkama ve Boyama) A.Ş. firmasının çalışanlarına yönelik olarak verdiği iftar yemeğinde hediye yağmuru yaşandı.

Ramazan ayında düzenlenerek geleneksel hale getirilen İftar Yemeklerinin 26'ncısı gerçekleştirilirken, 3 gün süren iftar programlarında İSKO ve Martelli çalışanı olan 4 bin 200 kişiye iftar verildi. İSKO çatısı altında 10, 15, 20 ve 25 yılını doldurmuş olan çalışanlara plaket verilirken, ayrıca yapılan çekilişle de şanslı çalışanlara çeşitli hediyeler dağıtıldı. Çalışanlar kısa bir sürede olsa müzik eşliğinde eğlenip, stres atma imkanı da buldu.

İftarın ardından yapılan duanın akabinde bir konuşma yapan İSKO Halkla İlişkiler Müdürü, İnegöl Belediyesi eski Başkanı Cemal Arık, "Bu yıl 26'ncısını düzenlediğimiz ve her ramazanda olduğu gibi bu ramazanda da tüm arkadaşlarımızla birlikte iftar yapabilmenin mutluluğu içerisindeyiz. Her gün önemini biraz daha artıran ve sektörün lokomotifi durumuna gelen İSKO Dokuma işletmelerinin, Martelli A.Ş.'nin, SANKO Enerji A.Ş.'nin birer mensubu olmak hepimiz için bir ayrıcalıktır. Çalışanları olarak da bu ayrıcalığa sahip olmanın haklı gururunu taşıyoruz. İSKO yönetimi olarak sizlerle gurur duyuyor, İSKO'nun bu hale gelmesinde emeği geçen tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından İSKO çatısı altında 10 yılını doldurmuş olan 40, 15 yılını doldurmuş olan 50, 20 yılını doldurmuş olan 30 ve 25 yılını doldurmuş 114 çalışana teşekkür plaketi ve birer takım elbise hediye edildi.

ÇALIŞANLARA HEDİYE YAĞDI

Takdimlerin ardından, çalışanlara salona girişte verilen şans numaraları üzerinden yapılan çekilişle, talihli çalışanlara takım elbise, bayan elbisesi, tam altın ve yarım altın, kol saati, cep telefonu ve benzeri hediyeler verildi.

İSKO Tekstil A.Ş. sahipleri Zeki ve Fatih Konukoğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına, İnegöl Kaymakamı Ali Akça, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cumhuriyet Başsavcıları Hasan Köse ve Mehmet Özel, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Baş, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Oğuzhan Kılıç, Hakimler ve Cumhuriyet Savcıları, İnegöl İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Erol Eruğur, Milli Eğitim eski Müdürü Mehmet Baştürk, İnegöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Hanefi Yıldırım, Başkan Yardımcısı Olay Gazetesi İnegöl Temsilcisi Sadullah Organ ve İSKO personeli katıldı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İnegöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title