Haberler

11 Suriyeli Kadına Fuhuş Gözaltısı

Güncelleme:

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Suriye uyruklu 11 kadın fuhuş nedeniyle gözaltına alınarak sınırdışı edildi.

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde polisin yaptığı operasyonunda 11'i kadın 22 kişi fuhuş yapmak ve yer temin etmek iddiasıyla gözaltına alındı. Kadınların Suriye uyruklu olduğu belirlendi.

TÜRK ERKEKLERİ MÜŞTERİ BULUYORMUŞ

Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ahlak polisleri, İskenderun'da Suriye uyruklu kadınlara fuhuş yaptırıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Yapılan çalışmalarda bazı Türk erkeklerin Suriyeli kadınlara para karşılığı müşteri bulduğu ve kadınların da erkeklerle otellerde birlikte olduğunu belirleyen polis, Meydan Mahallesi, Yaşar Doğu Caddesi, Yeni Şehir Mahallesi, Ziya Gökalp Caddesi ve Akçay'da bulunan otellere operasyon yaptı.

SINIR DIŞI EDİLDİLER

Operasyonda isimleri açıklanmayan 11'i kadın 22 kişi gözaltına alındı. Kadınların Suriye uyruklu olduğu ve fuhuş yaptığı iddia edilirken, emniyete getirilişleri sırasında bazıları gazetecilerin görüntü aldığını görünce elleriyle yüzlerini kapatmaya çalıştı. Suriyeli kadınlar, emniyetteki işlemlerinin ardından sınır dışı edildi. 11 erkek ise, fuhuşa yer temin etmek iddiasıyla adliyeye sevk edildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İskenderun Suriye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (54)

izmirli:

amacım kınamak değil. bu insanlar buraya getirildi, peki neden türkiyenin her yerine dağıtıltılar, neden tek bir bölgede toplanmadılar, prefabrik evler yapılıp niye kendi içlerinde yaşatılmıyorlar bu bir oyun. metropol kentleri mahfettiniz, yol kenarları suriyeli dilenci dolu, türkçeleri yok anlaşamıyoruzki, önce insanları eğitin dil öğretin iş sağlayın, her yere çorba gibi suriyeli gönderdiniz, ne yapmaya çalışıyorsunuz. bu insan aç para yok ev yok herşeyi yapıyorlar fuhuş hırsızlık adam öldürme, ülkeyi dingonun ahırına çevirdiniz.

72
2
yanıtYanıtla
tt:

yakında bunlarda bize de özerklik diye molotofları ellerine almaya başlarlar

45
8
yanıtYanıtla
emreMobil-ANDROID:

ukraynayla sureye arasindada savas cikacak bole giderse olga ablalarimiz canlarina okur bunlarin piyasayi yuz dolardan on dolara indihaaa :)

45
3
yanıtYanıtla
AhlakMobil-IOS:

Yazık ekmek iş verilse böyle olmazlardı herhalde.

16
27
yanıtYanıtla
TORANAGA:

BU SURİYELİLERLE DAHA ÇOOK UĞRAŞIRIZ. BAŞIMIZA ÇIKARTANIN ÇIKARTANLARIN BELASINI VERSİN. .

35
6
yanıtYanıtla
SERHAT AKTAŞ:

BİZİM ÜLKEDE AHLAKSIZ KADINLAR VAR, SURİYEDE DE , ALMANYADA DA. DÜNYADA HER TÜR İNSAN HER YERDE VAR. SAVAŞTAN KAÇMIŞ GARİBANLARIN HEPSİNE MAL ETMEYİN YAZIK GÜNAH

29
6
yanıtYanıtla
ahmet karamobilWeb@haberler.com:

zaten ya fuhus ya dilencilik yada hirsizlk ugursuzluk yapiyorlar,bunlari ulkemize dodurup basimiza bela edenlere bir daha oy yooooook.

32
2
yanıtYanıtla
atakanmobilWeb@haberler.com:

Ne sınır dışı açık kapı diye bişey icat ettiler bu uğursuzlara elini kolunu sallayan babasının Çiftliği gibi geliyor

32
0
yanıtYanıtla
21 bela diyarbakır:

yaw bu insanların hali ne olacak ah ah!!!

22
10
yanıtYanıtla
pislikler:

ucuz ve işçiliksiz. . .

17
13
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title