Haberler

IŞİD Yeniden Kobani'nin İçinde

Güncelleme:

Kobani'den dün sabah gelen haberler, IŞİD'in ilerleyişinin yavaşlatıldığı yönündeydi ancak son açıklama, terör örgütünün kentin iki mahallesine girdiği şeklinde.

IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırıları sürüyor. Dün erken saatlerde örgüt militanlarının kent içinde girdikleri bazı bölgelerden geri çekilmek zorunda kaldığı kaydedilmişti. Ancak akşam saatlerinde PYD Eş Başkanı Asya Abdullah, IŞİD'in kentin iki mahallesine girdiğini açıkladı.

"AĞIR SİLAHLAR VE TANKLARLA 2 MAHALLEYE GİRDİ"

Reuters haber ajansına konuşan Abdullah, "IŞİD, ağır silahlar ve tanklarla iki mahalleye girdi. Çatışmalar çok yoğun, siviller ölebilir" dedi.

ÇATIŞMALAR SÜRÜYOR

ABD liderliğindeki koalisyon güçlerinin son günlerde gerçekleştirdiği etkili hava saldırılarının bölgedeki dengeleri değiştirdiği belirtilirken, çatışmalar yoğunlaşarak sürüyor. YPG güçleri karşı saldırıya geçerek IŞİD militanlarını püskürtmeye çalışırken, ABD liderliğindeki koalisyon güçleri de Kobani'deki IŞİD mevzilerini bombalamaya devam ediyor. Bununla birlikte Kobani'de süren çatışmalar, Türkiye sınırından net bir şekilde duyuluyor.

400'DEN FAZLA KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

3 haftayı aşan çatışmalarda Kobani'de 400'den fazla kişinin yaşamını yitirmiş durumda. Kobani ve çevre köyleri terkeden 170 binden fazla kişiyse Türkiye'ye sığındı.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Kobani Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada? Lille elendi mi? Aston Villa-Lille UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı sona erdi 18-19 Nisan GÜNCEL Akaryakıt Fiyatları! Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 18-19 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? OLY hangi takım? OLY açılımı ne? Fenerbahçe Olympiakos maçını şifresiz veren kanallar! Fenerbahçe Olympiakos maçını hangi kanal veriyor? Survivor bugün yok mu, neden yok? Survivor yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Survivor maçtan sonra yayınlanacak mı? Denizbank Torun Tower'ı satın aldı mı?
500

Yorumlar (65)

SERO:

iside destek veren ne bababdır ne anadır ne bacıdır. . bir gün gelir sizinde karınızı kızınızı cariye yaparlar ozaman görürsünüz. NAMUSUZLAR

74
141
yanıtYanıtla
Muratt:

PKK ne yapti, Karilari dul birakdi, Kizlari babasiz birakdi Analari evladim diye aglatti, Dagda Pusu kurup 19 yasindaki gencecik Evlatlari vurup öldürmek marifetmi????, Buyrun ISID e gidin savas nedir görün, Hak ettiginizi buluyorsunuz, . ISID cariye yapar, yarin bir gün ISRAIL gelir sizi kavurma yapar

yanıt0
yanıt0
ali veli konya:

muslumandan cariye olmaz, hurrem pardon sero sultan.

yanıt0
yanıt0
gün gelir:

pkk kundaktaki bebekleri öldürürken kadınlara tecavüz ederken, günahsız insanları öldürürken kaçtane kürt bunlara tepki koydu. keser döner sap döner gün gelir hesap döner. yıllar önce pkk nın türklere yaptığını şimdi ışıd kürtlere yapıyor.

yanıt0
yanıt0
Mechul:

Bizimkiler evinde işinde Devletine Bayrağına Saygılı helal lokma kazanan evlatlar yetiştiriyor öyle sıkıntı olmaz siz düşünün

yanıt0
yanıt0
X:

GERİ ZEKALI ÖKÜZLER O TERÖRİST IŞİD YARIN DA SİZİN KAFANIZI KESECEK AKLINIZ VARSA ONURLU DİRENİŞ SERGİLEYEN KÜRT HALKINA DESTEK VERİN. . . !!!

168
17
yanıtYanıtla
gurbetci mehmet:

Insan sevdiklerine destek verir sizde once sevilmeyi hak edin sonra destek verilir.

yanıt0
yanıt0
deli dumrul:

ne onuru lan. önce terbiyeli konuşun. adamlar sizi buduyo bizi değil siz bi tükenin kökünüzü kazısınlar biz onları zaten tokat manyağı yaparız rahat ol. ne oldu bilgisayarda oyun oynamaya benzemiyo dimi. . sıkıyo dimi kobaniye gitmek. . .

yanıt0
yanıt0
cccc:

edepli ol önce siz türkiyeye destek olun

yanıt0
yanıt0
azad:

işıd bitsede kobaniyi bırakmaz son nefeslerine kadar savaşacaktır, Allah yar ve yardımcınız olsun hadi aslanlarım

13
105
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title