Haberler

IŞİD, İnfaz Ettiği 4 Esad Askerinin Görüntülerini Paylaştı

Güncelleme:

IŞİD militanları, Suriye'nin Rakka kentinde intikam almak için Suriye'nin bombaladığı ve "Müslümanlar öldü" dediği binanın önünde 4 Esad askerini infaz etti.

Terör örgütü IŞİD internete yine kan ve şiddet içeren yeni bir video yükledi. Görüntülerde Suriye'nin Rakka kentinde IŞİD elinde tutsak olan 4 Suriye askeri, Esad uçakları tarafından bombalanan bir binanın önünde kurşuna dizilerek infaz ediliyor.

"BİZ BÜYÜYORUZ"

Askerlerin infaz edilişinden önce kamera karşısına geçen yüzü maskeli bir militan "Esad uçakları arkamdaki sivil halkımıza ait binayı bombaladı ve bunun sonucu çok sayıda Müslüman hayatını kaybetti, ABD öncülüğündeki bazı körfez ülkelerinin de katıldığı haçlı koalisyon ve Esad rejimi her ne etseler İslam Devleti kalıyor ve daha fazla genişliyor" diyor.

4 ASKER İNFAZ EDİLİYOR

Görüntülerin devamında bombardıman sonucu hayatını kaybeden sivillerin cenazeleri görünüyor. Daha sonra Esad ordusunda görev yaptıkları iddia edilen ve askeri üniforma giyen gözleri ve kolları bağlı 4 asker, maskeli militanlar tarafından bombardımana maruz kalan apartmanın önüne getiriliyor.

Yüzü kapalı olan bir militan Esad rejimine seslenerek "Bugün yaptığımız bu eylemi işlediğiniz katliamlara karşı bir yanıt olarak gerçekleştiriyoruz" diyor. Son olarak 4 tutsak yerde diz çökmüş haldeyken 4 silahlı militan tarafından kafalarına kurşun sıkılarak infaz ediliyor ve cansız bedenleri iplerle araçların arkasına bağlanarak Rakka kentinin sokaklarında dolaştırılıyor.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Suriye Rakka Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (69)

amed 1915:

pkk pyd ypj olmasa ışid türkleride öldürürdü yatın kalkın bize dua edin

21
117
yanıtYanıtla
naime:

ananem suriyeli bize telefonda söyledikleri aklımda. çok fazla çocuk katletmiş esad askerleri. kan getirerek zehirlenip çırpınarak can vermiş yavrular ben acımıyorum bu askerler. ışid sevmiyorum ama yaptıkları doğru hepsini gebertsinler

12
67
yanıtYanıtla
cann:

akp ve yandaşları saolsun :D

60
12
yanıtYanıtla
kapkara:

bir hiç uğruna ne canlar gitti ne ocaklar söndü. . .

62
1
yanıtYanıtla
tmm:

esad askerleri mi?şimdi oldu

5
50
yanıtYanıtla
kartal bjkMobil-ANDROID:

allah belanizi versin vahsiler sizin hakkinizdan ypg ypj gelir her bini kobani

25
25
yanıtYanıtla
pkkya ölüm:

allah pkknın belasını versin

26
13
yanıtYanıtla
yorgun DemokratMobil-ANDROID:

allah belalarini versin serefsizler

31
7
yanıtYanıtla
Tc 3m@m.m:

E oğlum CHP MHP gelirse adam gibi oturacaksınız yapacak bir eşekliğiniz yok

yanıt0
yanıt2
serhat aktaş:

3 minik çocuğu esad askerleri tarafından öldürülmüş bir suriyeli anne vardı. çocuklarının cesedlerini öpüyordu dakikalarca öptü. . hem ağladı hem öptü. intikamı alındı diyorum ben. zalim ettiğini ışıddan buldu.

20
14
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title