Haberler

YPG 86 IŞİD Militanını Öldürdü

Güncelleme:

IŞİD'e karşı düzenlenen son operasyonlarda 86 IŞİD militanı, YPG ve "Fırat Volkanı" güçleri tarafından öldürüldü.

YPG ve IŞİD'e Karşı kurulan "Fırat Volkanı" adlı biriminin son operasyonlarında 86 IŞİD militanı öldürüldü.

86 MİLİTAN ÖLDÜRÜLDÜ

Halk Savunma Birlikleri'nden (YPG) yapılan açıklamada ise çatışmalarda 86 IŞİD üyesinin öldürüldüğü, IŞİD'e karşı savaşan 16 kişinin hayatını kaybettiği kaydedildi.

"FIRAT VOLKANI" KİMLERDEN OLUŞUYOR

"Fırat Volkanı" adlı ortak operasyon birimi, Tevhid Tugayı'nın doğu kanadı, Rakka Devrimciler Tugayı, Cihad Fi Sebilillah Tugayı, Kuzey Güneşi Tugayı, Umenau'r-Rakka Tugayı, Cerablus Seriyyeleri, Kassas Ordusu, Kürt Cephesi, Halk Savunma Birlikleri (YPG), Kadın Savunma Birlikleri (YPJ) gruplarından oluşuyor.

KOALİSYON GÜÇLERİ BOMBALAMAYA DEVAM EDİYOR

Birim, Rakka, Menbec, Cerablus, Kara Kozak ve Sareyn gibi bölgelerin IŞİD'den geri alınması için mücadele ediyor. ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait savaş uçakları ise zaman zaman IŞİD mevzilerini bombalıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Cerablus Rakka Dünya Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (64)

objektif:

isidi destekle, kurtlere her turlu hakareti et, disla, otekilestir, irkcilik yap. . . sonra neden askerimiz oluyor diye agla. . . bunun tek sebebi sizsiniz. . . kurtler baris istiyor ama siz istemiyorsunuz once kendinizde arayin. . .

31
20
yanıtYanıtla
adanalı:

olum sen kimsin ödeşeceksin kıro

yanıt0
yanıt0
mahmut:

ne ırkçılığı lan, karşımızda ırk mı var, bölge ahalisi yanaşma krolar.

yanıt0
yanıt0
asdfg:

batılılar çanakkaleye saldırınca kürtler hemen desteğe koştular, , , , işidçiler kürtlere saldırınca türkler işidle tek vucut oldu işte küt-türk farkı. . . yarın bir savaş olursa o zaman ne dersiniz kardeş mi? hoşt derim o zaman

27
7
yanıtYanıtla
hakan niğde:

ULAN TARİHİN NERENİZDEN OKUYORSUNUZ. sen yavuz selim ın diyarbekir beyi idris bitlisi sıkışınca tüm ordusuyla nasıl yardıma gittigini bir oku. çannakkalede kürt yoktu demiyorum(Allah şehid kabul eylesin)ama sayıları 100 kadardı. onlar daha çok doguda ermenilere ve ruslara karşı çarpışıyorlardı

yanıt0
yanıt0
ahmet:

sallama be, o zaman nüfusunuz 1. 5 milyondu, bizse 20 milyon, açta tarih oku, evet gelen oldu git şehitlliğede bak, 100 kişi anca. . . salak salak konuşmada yürü, madem iyisiniz hoşsunuz bu olanlar nedir, ırakta olan beni ilgilindirmez, orada 2 terör örgütü birbirine dalmış, umrumda bile değil, zaten siveller bizde daha ne istiyorsunuz krolar, Allahtan belanızı bizden de bunun uygulamasınımı, havlamada kes o pis sesini, cahil salak vatan ahini salaklar.

yanıt0
yanıt0
mehmet:

sizden destek istersek adam değiliz, zaten savaş çıktığında önce sizi defedeceğiz, zira arkadan vurulmak istemeyiz, sonra düşmanla mertçe savaşabiliriz, arkamızda ısırıp kaçan kuduzlar olmasın yeter.

yanıt0
yanıt0
trk:

malın önde gidenisin nankör köpek. 2 günde 200 bin kürt sınırdan alındı, yaralılar hastanede tedavi edildi, peşmergeye koridor açıldı. . . malsın, nankörsün, hainsin. hoşt köpek denilecek tiplersiniz. . . haaa yarın biz savaşırsak Allah rızası için gölge etmeyin yeter biz işimizi hallederiz. . . mal

yanıt0
yanıt0
trk:

çanakkale de kaç tanene, iz vardı, sallayıp duruyonuz ulan suriyedeki geri çekilişi osmanlının tarihindeki en hızlı çöküş ve çekiliştir. aç tarih oku. . . hiçsiniz hiç. dünya arkanızda, 4-5 devlet uçaklarla bombalıyor hala bu kadarsınız işte birde kendinizi nerede görüyorsanız. . . bitikler.

yanıt0
yanıt0
bawer rojhilatMobil-ANDROID:

kurd nakewin

17
15
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title