Haberler

IŞİD'i Kimin Finanse Ettiğini Açıkladı

Güncelleme:

Almanya'da Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Bakanı Gerd Müller, Irak-Şam İslam Devletini Katar'ın finanse ettiğini ileri sürdü.

Almanya'da, ZDF isimli kanalın programında konuşan Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Bakanı Gerd Müller, Irak-Şam İslam Devleti'nin (IŞİD) arkasında Katar'ın olduğunu söyledi. "Bu tip hikayelerin her zaman bir geçmişi vardır" diyen Müller, "Bu militanları kim finanse ediyor? İpucu: Katar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA / Dünya

Gerd Müller Almanya Katar Işid Dünya Haberler

500

Yorumlar (50)

Ramazan:

Katar Finanze ediyor AKP Silahlandiriyor.

30
9
yanıtYanıtla
cemil:

Terörist bile diyemeyen hükümetimiz Tırlarla gönderilen silahlarla fazlasıyla destek verdi.

33
5
yanıtYanıtla
ali olgun:

pkk-dhkpc yi kim finanse ediyor?.. almanya

31
3
yanıtYanıtla
DÜTDÜRÜatalay2332@hotmail.com:

tevhidi selamı kim finanse ediyor

yanıt0
yanıt0
HASSKA:

BUNU COCUKTA BILIYOR ,PARALAR KATARDAN , SILAHLARDA TÜRKIYEDEN .......

17
14
yanıtYanıtla
diyarıbekirlia.bilen_34@hotmail.com:

HASSKA denen çaylak, doğru çocuklar biliyor lakin sen bimiyorsun öğreteyim.Bu ışid köpeklerini amerika,ingiltere,fransaalmanya ve italya finanse ediyor.Bu münafık sadece dikkatleri başka yöne çekiyor.Bir temiz müslüman ülkesi Katar kalmıştı onu da lekelemeye çalışıyorlar.

yanıt0
yanıt0
VATANDAŞ:

40 Senedir Pkk Kim Finanse ediyor ??? Bunların alayı kanı bozuk. Ülkemizin Ekonomisi güçlü ve Söz sahibi olabilmemiz için birlik olmamız şart.

26
3
yanıtYanıtla
ASM:

TÜRKİYE DE VAR malesef.

18
9
yanıtYanıtla
IŞİD:

Heçen haftaki IŞİD üyesi teröristin açıklaması, “Bazı üyelerimiz Türk hastanelerinde tedavi edildi. Savaşın başında bize katılan yabancıların çoğu ile teçhizat ve erzakımız Türkiye üzerinden geldi.” Bundan önce bizim hastanelerimizde tedavi edilen IŞİD li teröristlerin yayınlanan fotoğraflarını hatırlayın. Bu adamların palazlanmasında bizimde payımız olduğu aşikar.

22
5
yanıtYanıtla
TURKMEN:

Isid Abd ürünü değildir, Pkk Abd ürünüdür ! Abdullah öcalan yakalandığında bunu itiraf etmiştir zaten? Ancak Apo canı karşılığında pkk yi bitirme sözü vermistir. Ancak pkk yi besleyen neredeyse 150 devletin başını abd, ingiltere vs çekmektedir.Ve bu devletler petrol zengini kuzey iraki turkiyeye yar etmek istemiyorlar. Onlar için kuzey irakta geçmişi dünyaya kök sokturen bir müslüman türkiye yerine türkiyenin güney dogusununda parçalanıp kuzey irakta beraber birleşen bir köle kurt devleti daha iyi. Işte pkk da bu amaç için beslenip büyütüldü. E tabi amaçlarına ulaşamadılar. Ve şimdi kendi amaçları için kullandıkları pkk canavarınin karsisina ıslam devletleri ISid canavarını çıkardı. Abd ve yandaşları için takke düşmüş kel görünmüştür. Bundan sonra ıslamiyet ve Türkiye dahada güçlenecektir. Oyun bozulmuştur.

13
14
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title