Haberler

IŞİD, Enbar'da Kaçırdığı 250 Kişiyi İnfaz Etti

Güncelleme:

Enbar Operasyon Gücü Komutanı Reşid Felih, IŞİD'in Sünni Bunmer aşireti mensubu 250 kişiyi kaçırdıktan sonra infaz ettiğini duyurdu.

Irak'ın kuzeyindeki Peşmerge güçleri Kobani'yi IŞİD'in elinden kurtarmak için Türkiye üzerinden Suriye'ye geçmeye hazırlanırken; acımasız terör örgütü IŞİD, Irak'ın Enbar vilayetinde korkunç bir toplu infaz daha yaptı.

TOPLU İNFAZLARA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

Irak ve Suriye'de terör estiren IŞİD, bölgedeki toplu infazlarından sonuncusunu Bağdat'ın kuzeybatısındaki Enbar'da gerçekleştirdi. Anadolu Ajansı'na konuşan Enbar Operasyonlar Komutanı Korgeneral Raşid Felih, IŞİD'in, Sünni Bunmer aşireti mensubu 250 kişiyi kaçırdıktan sonra infaz ettiğini öne sürdü.

Felih, idam edilen kişilerin yaşlarının 18 ila 60 arasında olduğunu ifade etti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Reşid Felih Suriye Irak Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (41)

KendaL 30:

pkk kürtlerin öz savunma gücüdür lavuklar bunu artık kafanıza sokun satılmışlar işgal ettiğiniz kürt topraklarını geri alacaktır bunu terorıze etmekle elinize hiç bişey geçmez.

42
31
yanıtYanıtla
SERDAR:

ZAMANINDA ABD VE KOALİSYONA KARŞI (KÖRFEZ SAVAŞI) SAVAŞMAYANLAR ŞİMDİ MÜSLÜMAN IŞİD E KARŞI SAVAŞIYOR. IŞİD DE BU HAİNLERİ İNFAZ EDİYOR. BUNDAN DOĞAL NE VAR. HAİNLERİN SONU BUDUR.

36
4
yanıtYanıtla
..SERHAT LI..:

PKK NİN HAKKINDAN SİYAH SANCAK GELİR. . . . İNFAZ EDİLENLER SUNİ DEĞİL.

11
29
yanıtYanıtla
aa:

ne yapacak? yemek erzak vb. vb. 250 kişiyi hapisde mi tutacak? o bakımdan salsa karşısında silahlı guç göruyo ronları. . . nazi sistemi yok ediyor. .

7
26
yanıtYanıtla
Kadı:

Bunlar ilhamı türklerden alıyor. Zaten çoğu da türk.

15
16
yanıtYanıtla
DİKKAT:

''''Sünni Bunmer aşireti'''' diyor arkadaşlar dikkatinizi çekerim! işid''in gayri müslüm olduğu bir kez daha ortada. . .

12
8
yanıtYanıtla
xıdır eli:

evrim teorisine inanılır

18
1
yanıtYanıtla
konyalı:

bu işit çiler akp nin adamları

15
4
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

bizde yedik bu haberi IŞİD sünni aşireti infaz etmiş falan filan sieeee çakallar sizi yaptığınız haber habere benzesin deyyuzlar

9
9
yanıtYanıtla
MÜSLÜMAN KÜRT...:

rakkadaki fotoları at5mışlar yemezler işidi karalamayın lan

8
9
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title