Haberler

IŞİD'e Katılmak İçin Kaçan Kızlardan Biri Ölmüş

Güncelleme:

Avusturya’nın başkenti Viyana’daki evlerini, Irak-Şam İslam Devleti’ne (IŞİD) katılmak için terk ederek dünyanın gündemine oturan iki kızdan birinin öldüğü iddia edildi.

Avusturya İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Alexander Marakovits, dün The Salzburger Times’a yaptığı açıklamada, Samra Kesinovic (16) ve Sabina Selimovic (15) adlı iki kızdan birinin çoktan ölmüş olduğuna dair duyum aldıklarını söyledi.

HANGİSİNİN ÖLDÜĞÜ BİLİNMİYOR

Marakovits, kızlardan hangisinin ölmüş olabileceğini belirtmezken, iddia henüz araştırıldığı için Avusturya hükümeti resmi bir açıklama yapmadı.

TÜRKİYE ÜZERİNDEN SURİYE'YE GEÇEREK IŞİD'E KATILDILAR

Yugoslavya’daki içsavaştan kaçan Bosnalı mülteci ailelerin kızları olan Kesinovic ve Selimovic geçtiğimiz Nisan ayında Türkiye üzerinden Suriye’ye geçerek IŞİD’e katıldılar.

Ailelerine "Suriye’ye gidiyoruz. Cennette buluşuruz." notunu bırakan iki cihatçı kız Interpol tarafından aranıyordu. Avusturya'dan IŞİD’e katılanların sayısının 130’a ulaştığı tahmin ediliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

İçişleri Bakanlığı Avustralya Avusturya Işid Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

DAYE:

bu güzellikteki kızları işid ham diye yutmuştur

28
98
yanıtYanıtla
enver:

esekler cenetine gitiler simdi

31
45
yanıtYanıtla
SAİT TÜRKİYE:

BUDUR YA KATILAN DAHA VARSA GİTSİN SONUCU ORTADA KANDIRILMAYIN ARKADAŞLAR ÖZELİKLE AİLELERE SESLEİYORUM ÇOCUKLARINIZI GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNDEN AYIRMAYIN VE DİNİ MEKANLARDAN UZAK DURDURUN . NAMAZINI KILSIN İBADETİNİ YAPSIN AMA SAKIN CEMAT EVLERİNE GİTMESİN SAKIN İLK İŞ CEMATCILAR YAPAR SONRA CENETE GİDECEKSİN SAVAŞA ÇAGRILIYORSUN VE TABİ KANDIRILIYORLAR GENÇLRİMİZ ORADA EN YAŞLISI 23 YAŞINDA

24
40
yanıtYanıtla
D.Ö.:

İSLAM ÖRGÜTÜ DEĞİL ONLAR ŞEYTAN ÖRGÜTÜ İSLAMİYETE İNANAN HİÇBİR MÜSLÜMAN BUNU YAPMAZ RABBİM BUNU EMRETMEZ MÜSLÜMANLIKTA BUNLAR YOKTUR.

38
21
yanıtYanıtla
KOKO:

GEBERSİNLER ŞEREFSİZLER

20
38
yanıtYanıtla
asya:

beğenmeyenleri anlayamıyorum. çocuk oldukları için mi? eğer o ölmeseydi ileride masum insanları vahşice kafalarını keserek öldürecekti. kandırılmış olabilirler. keşke geri dönme imkanları olsaydı da dönebilselerdi. ama orada oldukları bu vahşete destek verdikleri sürece ölmeyi hak ediyorlar

yanıt0
yanıt0
Megan:

Aynen. Bunu boyle pislikler bir eglence olarak goruyor. Dunyadaki isciz gucsuz pislikler, rapciler meshur olmak icin gidip masum insanlarin bogazini kesiyor. Gebersin hepsi. Agzina saglik KOKO.

yanıt0
yanıt0
ihsan:

tecavüz etmişlerdir hamile kalıncada öldürmüşlerdir

21
34
yanıtYanıtla
kemali ay:

Rahat batıp IŞİD''e (Onca erkeğin arasına) katıldığına göre ruh hastası

45
1
yanıtYanıtla
CAVİD HASANOV.TALİS HALKİ:

AND OLSUN ALLAHA. . . . . MEKKEYE . . . KURANA BU AHLAKSİZ VE KAFİR KİZ CEHENNEME GİTDDİ. SUKR ALLAHA. VAHİM OLAN ODUR KU BUNUN İSLAMLA ALAKASİ YOK. (ERKEKLERLE YATMAK ADİNA CİHADİ KULLANİRLAR. HALBUKİ İSLAMDA RESME VE YA HALKN KİZİNA BAKMAK YASAQ. )

8
36
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title