Haberler

IŞİD'den Erdoğan'a Tehdit Videosu

Güncelleme:

Kafa kesme ve rehin alınan askerleri infaz videoları yayınlayan IŞİD, bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan ve batılı devletleri hedef alan bir video yayınladı.

Eli kanlı örgüt Irak Şam İslam Devleti (IŞİD), tehdit dolu videolarına bir yenisini daha ekledi. IŞİD bu kez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi.

"SENİN HALİFELİĞİN SONA ERDİ"

IŞİD, internet üzerinden yayınladığı bir videoda, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hitaben, "Senin halifeliğin sona erdi" deniliyor.

Rudaw'ın haberine göre, 2:38 dakikalık videoda IŞİD, Türkiye'nin Afganistan'da Haçlı Seferleri öncülüğünde Müslümanlara karşı başlatılan operasyonlarda önemli rol aldığı söyleniyor.

"MÜSLÜMAN KARDEŞLERİN HALİFESİ ERDOĞAN'A..."

10 Ekim 2014 tarihinde yayımlanan videoda, "Türkiye, Müslümanlar'a karşı NATO kuvvetlerin komutanıydı. Bugün de ABD başkanlığında kurulan şeytani koalisyonla birlikte hareket ediyor" ifadeleri yer alıyor.

Görüntünün sonunda, "Müslüman kardeşlerin halifesi Erdoğan'a..." başlığı altında bir mesaj yer alıyor:

"TÜRKİYE TEKBİRLERLE AÇILACAK"

Mesajda, "Senin halifeliğin sona erdi. Türkiye tekbirlerle açılacak ve kimse bize engel olamayacak. Allah'ın gücü sizin şeytani koalisyonunuzdan daha güçlüdür göreceksiniz" tehditinde bulunuyor.

İşte o videodaki tehdit mesajının tamamı:

"Bugün alçaklık sahipleri ilahi alçaklıklara devam ediyorlar. Şimdi de Amerika liderliğindeki şeytan ittifakına giriyorlar. Senin başkanlığın hilafet devletinin döneminde sona erecek. İnşallah Türkiye tekbirli açılacak ve bize kim düşman olursa inşallah zarar vereyecek. Ve Allah'ın gücü sizin şeytani ittifaklarınızdan daha güçlü."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Afganistan Türkiye Işid Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (180)

ben dersimli kemal:

tırkolar bizden yardım istemeyin

15
86
yanıtYanıtla
rodi:

keser döner sap döner, gün olur hesap döner :) :) :)

34
56
yanıtYanıtla
Gerçekkkk:

OSmanlıyı anlatacak dedelerimizi haçlılar yok etti. Bizi bize kırdırdılar. Kürtler açlığıyla Türkler ırkçılığıyla birbirini yiyor. Osmanlıyı bilmiyorsanız öğrenin uygulayın ve ışidin neyi uyguladığına bakın. Işid ordadoğudaki gerçek siyaseti yapıyor. Gerçek düzen budur işte. Küfrü kenara cekip akıl vermekle düzeltemezsin. Su dünyanın büyük küfründe zor iş cihadın büyüğü yapılıyor. Ama biat edenlerr zemin oluşturuldugunda anlatılacaktır. Dünyayı amerika tasarladı yani küfür. 1800''den sonra şimdi sıra islamda.

78
5
yanıtYanıtla
SERDAR:

GÖZÜMÜZ AYDIN AKP SAYESİNDE BİR DÜŞMANIMIZ DAHA OLDU.

11
65
yanıtYanıtla
rauf:

inglizler amerikalilar suanda sosyal medya uzerinden kurdistan kurulsun kampanyasi baslati ayni zamanda turkiyeye ates puskuruyorlar acikca batmamizi istediklerini soyluyorlar ulkede birlik zamani

69
3
yanıtYanıtla
mustafa007:

işide destek verenlere sesleniyorum:annenizin yada kardeşinizin boğazını kesselerdi nasıl olurdu acaba biraz düşünün

38
28
yanıtYanıtla
ali:

artık işid diye bir düşmanımızda var hayırlı olsun

35
29
yanıtYanıtla
Bilge Kaan:

benim ülkemin kapılarını tekbirle açacakmış. . . . buyur gel milliyetçi müslüman türk geçliği olarak burdayız. . .

55
6
yanıtYanıtla
AH HDP UYANIKSIN:

PKK KENDİSİ TÜRK DÜŞMANIYDI SAYESİNDE BİR TERÖR ÖRGÜTÜNÜN DAHA DÜŞMANI OLDUK BU BELAYI BAŞIMIZA KOBANİCİ HDP AÇMIŞTIR TÜRKİYEYİ BU ÇAMURA HDP BULAŞTIRDI TÜRKLERE YENİ CEPELER AÇIYOR

44
10
yanıtYanıtla
ben dersimli kemal:

ermeni değiliz ama olabiliriz size ne?

47
4
yanıtYanıtla
Tüm 180 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title