Haberler

İş Sanat'ta Mozart'tan Piazzola'ya Müzik Şöleni

Güncelleme:

Bavyera Radyo Oda Orkestrası, Patricia Kopatchinskaja ve Fuensanta La Moneta benzersiz bir repertuvarla İş Sanat'ta buluşuyor

Geçtiğimiz yıl İş Sanat'ta unutulmaz bir Beethoven gecesi yaşatan ve 2010 yılında BBC Müzik Dergisi Ödülü'ne de layık görüldüğü Beethoven Keman Konçertosu yorumuyla seyircileri büyüleyen Patricia Kopatchinskaja bu kez Bavyera Radyo Oda Orkestrası eşliğinde İş Sanat sahnesine konuk oluyor.

Piyanist ve besteci Fazıl Say ile birlikte çalıştığı, 2007 tarihli Say-Kopatchinskaja albümü ile Echo Ödülünü ''En İyi Oda Müziği'' dalında alan, yenilikçi çizgisi ve derin ifade yeteneğiyle uluslararası arenada adından övgüyle söz edilen sanatçıya, Münih'in en değerli orkestrasının yanı sıra Flamenko'nun genç yıldızı Fuesanta La Moneta ve perküsyon sanatçısı Agustin Diaserra da eşlik edecek. İspanyol besteci Mauricio Sotelo'nun keman, Flamenko dansçısı ve perküsyon için yazdığı Luz sobre Lienzo (Light on Canvas) isimli yeni eserinin seslendirileceği gecede klasik müzik ve Flamenko tınıları harmanlanacak. Repertuvarında P. De Sarasate, Mozart ve Astor Piazzolla'nın Buenos Aires'in Dört Mevsimi eserlerinin de yer aldığı bu özel performans 17 Nisan Perşembe akşamı gerçekleşecek.

Bilet Fiyatları : 1. Kademe: 120 TL, 2. Kademe: 80 TL, 3. Kademe: 70 TL,

İndirimli: 60 TL, Öğrenci: 20 TL

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Beethoven Piyanist Bavyera Mozart Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title