Haberler

Iraklı Askerlerin Eşeğe İşkencesine Büyük Tepki

Güncelleme:

Irak'ta askeri üste çekilen ve askerlerin eşeğe işkence yaptığı görüntü sosyal medyaya sızınca büyük tepkilere neden oldu.

Irak'ta bir askeri üste çekilen görüntü sosyal medyaya sızınca büyük tepkilere neden oldu. Görüntüde iki asker, bir yavru eşeğe işkence yapıyor.

DEMİRLE VURUYOR

Eşeği sürükleyerek kafasına demir parçasıyla vuruyorlar. Bir asker gülerek, defalarca kaldırıp yere attığı eşeğe tekme, yumruk ve kafa atıyor.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Görüntülerin sosyal medyaya sızmasının ardından kullanıcılar büyük tepki gösterdi ve öfke kustular. İşkence görüntülerine hayvanseverler de tepki gösterdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Irak Belgesel Komik - İlginç Politika Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (264)

türk:

ırak ordusu peşmergelerden oluşuyor. . . ve hepsi peşmerge. . . eyyyyyyyyyyy millet görüyorsunuz işte peşmergenin halini. . .

11
54
yanıtYanıtla
TANDIR EKMEĞİ YİYEN:

BEN ORADA BİR HAYVAN VE İKİ EŞEK GÖRÜYORUM. YANILIYOR MUYUM ACABA?

53
1
yanıtYanıtla
TAYFUN GÜLER:

YA ALLAH VER ŞU DİNSİZİ ELİMEDE BEN VEREYİM CEZASINI UMARIM KABİR KAPISINDA ILK ÖNCE O MASUM CANDAN ALIRSIN HELALLİĞİNİ ADİ HERİFLER

30
0
yanıtYanıtla
TürkMobil-ANDROID:

kürdolardan baska ne beklenirki

19
11
yanıtYanıtla
EŞEK:

Masumun öç aldığı gün zalimin zulmettiği günden daha korkunçtur. Hz. Ali

27
0
yanıtYanıtla
Allah seni kahretsin:

Unutma ki bu dünyanın terside var, o hayvan senden intikamını alırken inşallah görücem. Sen bu toprağın üstünde yayıla yayıla gez ye iç sıç, canlılara eziyet et. Eee sonra hiçbişey olmayacak mı sanıyorsun?

25
0
yanıtYanıtla
OhaMobil-IOS:

Bu insanların yaşadığı toprakların neden bu halde oldığunun nedeni bu olsa gerek.Bunlar değil insan o işkence ettikleri eşek bile olamazlar.

22
0
yanıtYanıtla
CESAR:

bu insanlara 2003 lerde abd liler işkence ediyor diye üzülüyorduk!!!!

22
0
yanıtYanıtla
Bılal Mobil-IOS:

Sizi irlci fasitstler nerden biliyorsunuz kürt oldugu

9
13
yanıtYanıtla
ayd:

eşegin hoşuna gidiyo kaçmıyo

0
22
yanıtYanıtla
Tüm 264 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title