Haberler

KSDP Başkanı'nın Oğlunu IŞİD Öldürdü

Güncelleme:

Kürdistan Sosyalist Demokrat Partisi Başkanı Mahmut'un oğlu Ata Muhammet, IŞİD'le çıkan çatışmada hayatını kaybetti.

Kürdistan Sosyalist Demokrat Partisi Başkanı Muhammet Hacı Mahmut'un oğlu Ata Muhammet'in Irak Şam İslam Devleti militanları ile çıkan çatışmada öldüğü öğrenildi.

5 ÇOCUK BABASIYDI

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgilere göre, Kerkük'ün 12 kilometre güneyindeki Tilwerde köyünde, IŞİD militanlarına yönelik operasyonu yöneten Ata Muhammet, çıkan çatışmada öldü. 35 yaşındaki Muhammet, 5 çocuk babasıydı.

LİDER KADRODAN 7 KİŞİ ÖLDÜ

Öte yandan Musul Barajı çevresinde çıkan çatışmalarda ölen IŞİD militanı sayısının 124'e yükseldiği ileri sürüldü. Peşmerge kaynakları, ölenler arasında IŞİD'in lider kadrosundan 7 kişinin de bulunduğunu iddia etti.

ÇATIŞMALAR KERKÜK'TE YOĞUNLAŞTI

Irak'ta Peşmerge ile IŞİD militanları arasındaki çatışmalar, Musul Barajı çevresinde, Zummar'da ve Kerkük'ün güneyinde yoğunlaşmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Musul Barajı Kerkük Işid Dünya Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (37)

insan evladi:

kurtlere hain diyenler gorsun iste. . . bakan oglunu catismaya gonderiyor, vatani icin, burada olsa direk ogluyla beraber yurtdisina kacar

38
13
yanıtYanıtla
Mehmet:

Çok Mutlu Oldum Daha yavaş yavaş kökünüz kazınacak pkk itleri allah devamını getirsin.

22
28
yanıtYanıtla
islam düşmanı IŞITMobil-ANDROID:

Tansu Çiller gibi oğlunun askerliğini yalısının önünde yaptırmamış ya.Adamlara helal olsun.Kabanidede Salih Müslimin oğlu çatışmada öldü geçen ay.Demekki kayırma yok.

21
13
yanıtYanıtla
.mobilWeb@haberler.com:

Yazak yav bu hainlara bir topraklarıda yok bir yerden toprak alalım diye uğraşıyorlar Allah belalarını veriyor ayaklarına şeytanı dolaştırıyor bunlar ömür boyu domuz sürüsü gibi dağdamı yaşayacaklar yav

10
19
yanıtYanıtla
islam düşmanı IŞITMobil-ANDROID:

inelahe dinel islam.Kürtler müslümandır ve haklıdır.Ortadoğuda Türkiyenin tek sıtratejik dostu Kürtlerdir.Elbette Elbette "Allahu ekber"

16
12
yanıtYanıtla
Hainlere ÖlümMobil-ANDROID:

Yaşasın Hainlere Ölüm. Allah hainlere şimdiye kadar vatan vermemiş vatanı olanlarınkini de elinden almış. Bu Pkk yandaşları da boşa bölünme sevdasına düşmesinler allah yukarda ve hakim.

7
21
yanıtYanıtla
ANKARALI:

aferiiiiiinnnnnn

10
16
yanıtYanıtla
MEMOmobilWeb@haberler.com:

DEVLETİ İSLAM:

6
20
yanıtYanıtla
Gerçeklere Alerji Olmayın:

Kerkük teki türkmenleri korumak için savaşan bir kürt ün şehit olmasına en çok sevinen türkler oluyorsa yazıklar olsun isze. sözün bittiği yerdeyiz artık. Allahınızdan bulun.

19
6
yanıtYanıtla
Kürşad:

5 Çocuk babasıymışÇok üzücü

18
6
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title