Haberler

    Intel 'Den Akıllı Wireless Şarj Ünitesi !

    Intel 'in ürettiği bu kase, wireless ile şarj işini farklı bir boyuta taşıyacak.

    Intel 'in ürettiği bu kase, wireless ile şarj işini farklı bir boyuta taşıyacak…

    Intel'in ilk olarak CES 2014 'de Dünya'ya gösterdiği akıllı wireless şarj kasesinin bu sene sonunda piyasaya sürüleceği söylendi. Şirket CEO'su Brian Krzanich 'in açıklamalarından bahsettiği bu akıllı wireless şarj kasesinin yılbaşı alışveriş sezonuna yetiştirilmesi planlanıyor.

    Konsept olarak tasarımcıların uzun zamandır planladığı bir şey olan akıllı wireless şarj kasesini Intel şirketi hayata geçirdi. Bu akıllı wireless şarj kasesinin altında yatan fikir ise aslında oldukça basit. Evinizin bir köşesinde dekor olarak duracak olan bu kaseye şarj etmek istediğiniz cihazlarını koyuyorsunuz ve kase içinde beklerken bu cihazlar şarj oluyor. Böylece evden ayrılmak zorunda kaldığınızda cihazlarınızın şarj sıkıntısı da olmuyor. Bu kasenin bir artısı da ev içindeki şarj kablolarını ortadan kaldırması.

    Bu akıllı wireless şarj kasesini İntel'in ne kadar fiyatla ve tam olarak hangi tarihte satışa sunacağı henüz kesinlik kazanmış değil. Son derece pratik bir şekilde insanlara cihazlarını şarj etme fırsatı sunacak bu ürünü bizlerde sizler gibi merakla bekliyoruz.

    The post Intel 'den Akıllı Wireless Şarj Ünitesi ! appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Intel Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title