Haberler

    İngiltere Sneijder İçin Atağa Kalktı!

    The Sun, Sneijder'in haftalıklarının ödenmediğini açıklaması üzerine Premier Lig takımlarının atağa kalktığını yazdı.

    The Sun gazetesi, Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, Galatasaray'ın yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle bu sezonki alacaklarını ödemediğini açıklayınca , Premier Lig takımları Hollandalı futbolcunun transferi için atağa kalktığı belirtildi.

    Andrew Richardson imzalı haberde, başta Manchester United olmak üzere Premier Lig takımlarının Hollandalı milli futbolcunun peşine düştüğü vurgulandı. Üç yıldır Sneijder peşinde olan Manchester United'ın transfere daha özel ilgi gösterdiği yazıldı.

    Sun'ın haberi üzerine BBC başta olmak üzere bir çok İngiliz basın kuruluşu Wesley Snijder'in "Para almadığım doğru. Galatasaray finansal durumunu düzeltmek için çok gayret ediyor" dediğine dikkat çekerken Manchester United Tenik Direktör Van Gaal'ın Snijder'i transfer etmeyi amaçladığına dikkat çektiler. Cambridge News gazetesi Van Gaal'ın Dünya Kupası'ndaki öğrencisi Sneijder'i transfer etmeyi kafasına koyduğuna işaret etti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Wesley Sneijder The Sun Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title