Haberler

İnce'den Twıtter Yorumu

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, "Siz Twitter'ı kapatırsanız, gideriz Amerika'ya, kızılderililerden öğreniriz, dumanla haberleşiriz" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, seçim gezileri kapsamında Balıkesir'in ilçelerini ziyaret etti. Ayvalık, Gömeç ve Burhaniye ilçelerinin ardından Havran ve Edremit ilçelerine gelen Muharrem İnce, Havran'da Hamambaşı Meydanı'nda, Edremit'te de Şehit Hamdi Bey Meydanı'nda halka hitap etti. İnce, twitter'a erişimin engellenmesiyle ilgili, Başbakan'ı eleştirerek, "İnterneti yasaklıyor. Dün Twitter'ı kapatıyor. Sen telefonu, Twitter'ı, Youtube'yi, Facebook'u yasaklarsan, posta güvercini kullanırız, yine senin yolsuzluklarını anlatırız. Senden mi korkacağız? Gideriz Amerika'ya, kızılderililerden öğreniriz, dumanla haberleşiriz. Korkacak halimiz yok. Bunları leblebi gibi yiyeceğiz. Siz Koca Seyit'in torunları, 300 kiloyu kaldırmışsınız da, bir ampulü mü patlatamayacaksınız?" diye konuştu.

Balıkesir'de okuduğunu anlatan İnce, "Benim 32 senedir Balıkesir ile ilişkim var. Hanım buralı ve burada üniversite okudum. Balıkesir milletvekilleri de korkmayın, buradan aday olmam. Ama gelirsem de 8 tane çıkartırım buradan, şüpheniz olmasın. Geleyim mi yoksa? Havran'da en son 87 yılında seçim aldık. Türkiye'yi dolaşıyorum. 89'da gazeteler, Özal'ın her yeri alacağını yazıyordu. Ama olmadı değil mi? Şu anda da aynısı olacak inşallah. Bunlar bir Atatürkçü olamıyor, bir de adam olamıyor" şeklinde konuştu.

İnce, konuşmasının ardından partisinin Edremit ve Havran adaylarını halka tanıttı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Muharrem İnce Balıkesir Twitter Politika Güncel Haberler

title