Haberler

İnançer'in Meclis'te 'İnkilap Köpekleştirmedir' Dediği Görüntüler Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Mutasavvıf Ömer Tuğrul İnançer'in TBMM'de yaptığı "İnkilap Köpekleştirme" konuşmasının görüntüleri ortaya çıktı.

Mutasavvıf ve Müzisyen Ömer Tuğrul İnançer, TBMM İnsan Kaynakları Başkanlığı davetiyle meclis personeline "Hazreti Mevlana'yı Anlamak" konulu konferansta, Atatürk'ün 1 Kasım 1928'de yaptığı 'Harf Devrimi' hakkında, "İnkilap mı? İnkilap ne demek biliyor musunuz 'Köpekleştirme' demektir. Bu memlekette inkilap (köpekleştirme) yapılmıştır. Dünyanın en büyük kütüphane cinayeti 1928'de Türkiye'de olmuştur. Bir gecede Türkiye'nin kitapları okunmaz hale gelmiştir" şeklinde yaptığı konuşma büyük tartışma yaratmıştı.

İnançer'in yaptığı o konuşmanın görüntüleri ortaya çıktı.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek de, şikayet konusu olan sözlerle ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Ömer Tuğrul İnançer Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (49)

Yürekli.:

NANKÖR HAIN ATATÜRK OLMASAYDI BU GÜN BIR KILISEDE PAPAZOLARAK PAPAZLIK YAPACAKTIN .

22
16
yanıtYanıtla
samsunlu:

ATATÜRK ün ölüsünden korkuyorsunuz, yaşasaydı ne yapardınız?

22
10
yanıtYanıtla
sadan:

o heriften korkmuyoz iğreniyoz onu sevnlerdende

yanıt1
yanıt0
Bahceli:

Sende Hz. Ömer gibi fakir niye yasamiyorsun lan. Bir eilniz balda bir elniz yagda sen kimsin lan bana müslümanlk ögretcen. Senin deden niye kurtulus savasini baslatmamis eli armut mu topluyormus. Bebek katiline saygin varmi onu sormak lazim.

20
7
yanıtYanıtla
bize inancer gibi kahramanlar lazim.,!:

80 senedir bu millete, osmanliya yapilan iftiralar yalanlar dolanlar tarih diye okutuldu, , okullarda okutulan tarih kitablari zehir saciyor, . , din düsmanlarini bu millete kahraman olarak tanittilar, , yeter artik, , dogrulari bu millete söyleyenleri omuzlara alalim, onlari alkislayalim, . gercekler ortaya ciksin artik, .

16
11
yanıtYanıtla
DR-HAYRI:

aaah birde ATA, NIN kütügü ortaya cikarilsa, , ?

yanıt9
yanıt5
koko:

ayni fikirde olmadigim bir insan ama DiBiNE KADAR HAKLI . . . . . gercek tarih okullarda okutulmali 90 yildir yalan dolan bu ülke evladinina cektirdiginiz yeter bee . .

14
11
yanıtYanıtla
Vatandaş Mobil-ANDROID:

Doğru söze ne hacet. Ama kapasite lazım anlamak için. Anlayana...

11
12
yanıtYanıtla
Samuray:

Nedir ya bu Rezil kara derili Araplardan cektigimiz? Defolun gidin ya cahil yaratıklar. . . Halk zaten okuma yazma bilmiyordu. . ve halk zaten Türkce konuşuyordu. . . sadece asiller Osmanlıca biliyordu ve konuşma zaten gene Turkce idi. . . Benim Hocam da Osmanlıca biliyor. . . ona eski Türkce derler. . Bu karanlik kara derililer ülkeyi 100 sene geriye goturmek istiyor (4 hatun, millet kul kole olsun bu kara derili rezillere, bu ALT IRK tam anlamıyla cehalet).

14
9
yanıtYanıtla
gercektürk:

sen yahudisin, . hals maul, ceneni kapa, türkiyenin sahibi yahudiler dinden dönen sabataycilar degildir, , gercek sahibi müslüman türklerdir, .

yanıt5
yanıt7
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title