Haberler

İkiz Kardeşler, Babalarını Arayıp Eşcinsel Olduklarını Söyledi

Güncelleme:

ABD'de ikiz kardeşler babalarını telefonla arayarak eşcinsel olduklarını açıkladı. Konuşmaları sosyal medyada yayınlayan kardeşlerin gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.

ABD'de ikiz kardeşler babalarını telefon ile arayarak eşcinsel olduklarını açıkladı ve bu konuşmanın görüntülerini Youtube'de paylaştı.

Los Angeles'ta yaşayan Aaron ve Austin Rhodes kardeşler, "2015 ile birlikte artık sadece kendimiz olmanın zamanı geldi" diyerek, babalarını arayıp eşcinsel olduklarını açıkladı.

GÖZYAŞI DÖKTÜLER

Austin, telefonda "Yeterince yakın olduğumuzu düşünüyorum, artık bunu sana anlatabileceğimi düşünüyorum. Yalnızca yüzde yüz arkamızda olmanı istiyorum. Bizi artık sevmemeni istemiyorum" dedi. İkiz kardeşler babalarıyla konuşurlarken gözyaşı da döktüler.

"İKİMİZ DE EŞCİNSELİZ"

"Nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum ama, ben gayim ve Austin de gay ve seni arayıp söyledik. Çünkü bir şekilde öğreneceğini düşündük, bizden duy istedik" şeklinde konuşan Aaron'a babasının yanıtı ise şöyle oldu:

"YAŞAYIN SADECE"

"Hayat devam ediyor. Biliyorsunuz değil mi? Benimkinden çok daha farklı bir jenerasyonda büyüdünüz. Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum. Biliyorsunuz, ikinizi de çok seviyorum. Bu değişmeyecek! Kendi hayatlarınızı yaşayacaksınız. Ne yapmak istiyorsanız onu yapacaksınız. Çok uzun yıllardır çalışıyorum biliyorsunuz ve aslında bu beni daha çabuk kabullenebilen bir insan yaptı. Ne olduysa oldu. Biliyorsunuz, burada oturup size 'olmaz', 'neden' ya da 'değişin' demeyeceğim. Siz hayatlarınızı yaşıyorsunuz. Bu hayatta yapabileceğinizin hepsi bu. Yaşayın sadece."

"SIRTIMDAN BÜYÜK BİR YÜK KALKTI"

Telefon konuşmasından sonra Aaron, açılmanın kendine iyi geldiğini belirterek, "Sırtımdan büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Los Angeles Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (88)

anadolumobilWeb@haberler.com:

Kürt asılı amerikalı bunlar kesin...

32
71
yanıtYanıtla
Dersim:

BU OLAYI DİNE DİLE IRKA RENGE BAĞLAYAN FÜTURSUZLAR SENİN ÜLKENDE ÖRDEĞE KÖPEĞE VE KEDİYE TECAVÜZ EDİYORLAR SİZ HALA ANLAMADINIZMI BU BİR HASTALIK DALGA GEÇİLECEK KONU DEĞİL YARIN SİZİN VEYA BENİM COCUKLARIMIN BASINADA GELEBİLİR ? HOŞ ANLAMANIZI BEKLEMİYORUM AMA !

76
14
yanıtYanıtla
micomobilWeb@haberler.com:

Arastirsinlar kesin bursalidirlar

36
40
yanıtYanıtla
melihmobilWeb@haberler.com:

Ne geniş baba.ne hayırlı evlatlarmiş..

34
36
yanıtYanıtla
fasfataMobil-ANDROID:

defolun gidin geri zekalilar insanin kafasini karistiriyorlar??

39
28
yanıtYanıtla
mavi:

eşcinselliği masum gösterme oyunları bunlar. .

44
4
yanıtYanıtla
Aslı Akyol Mobil-IOS:

O değilde ağlamanıza içim gitti ya;(

28
19
yanıtYanıtla
Deve:

gay ne demek. Aktif mi? Pasif mi? Aktiflerse her baba oğlunun aktif olmasını ister tabi. Pasiflerse kötü bence.

19
23
yanıtYanıtla
seda:

ah genclik yok olusun kahrediyor

28
13
yanıtYanıtla
müslüm:

allah hiçbir babayı böyle acılalarla sınav etmesin keşke tedavisi olsa ve tedavi olsalar.

39
2
yanıtYanıtla
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title