Haberler

İhlas Haber Ajansının Şanlıurfa'da Açtığı Sergi Yoğun İlgi Gördü

İhlas Haber Ajansının Şanlıurfa'da açtığı sergi yoğun ilgi gördüŞANLIURFA - Şanlıurfa'da, İhlas Haber Ajansı tarafından 15 Temmuz ihanet gecesinde yaşananların konu edindiği fotoğraf sergi yoğun ilgi gördü.

İhlas Haber Ajansının Şanlıurfa'da açtığı sergi yoğun ilgi gördü

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da, İhlas Haber Ajansı tarafından 15 Temmuz ihanet gecesinde yaşananların konu edindiği fotoğraf sergi yoğun ilgi gördü.

İHA Muhabirlerinin objektiflerine yansıyan 60 fotoğrafın bulunduğu serginin açılışı, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İHA Genel Müdürü Hamit Arvas, İHA Haber Koordinatörü İrfan Altıkardeş, İHA Gaziantep Bölge Müdürü Ahmet Orhan Akın, Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Müftüsü İhsan Açık, Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Gap İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, İl Jandarma Komutanı Mustafa Kemal Timuroğlu, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçe kaymakamları, çok sayıda kurum müdürü, sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonuna geçen ziyaretçiler, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yaşandığı gece İHA Muhabirleri tarafından çekilen ve tüm dünyaya servis edilen fotoğraf karelerini bulunduğu sergiyi gezdi. İHA Genel Müdür Hamit Arvas ve İHA Haber Koordinatörü İrfan Altıkardeş, ziyaretçilere fotoğraf karelerinin nerede ve nasıl çekildiği hakkında bilgi verdi. İhlas Haber Ajansı Genel Müdürü Hamit Arvas, eserleri Şanlıurfa'da sergilemekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Sergiyi gezdikten sonra bir değerlendirme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İhlas Haber Ajansı tarafından böyle bir serginin büyük anlam ifade ettiğini belirterek"15 Temmuz tarihi, milletimizin kendi iradelerine sahip çıkması, demokrasi anlamında ve yine darbelerin son bulması adına tarihe altın harflerle yazılmıştır. Ben tekrardan şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize ise nice sağlıklı günler diliyoruz. Bu tarihin geleceğe taşınması ve unutulmaması gerekiyor. Tüm bu çerçevede bu sergimizin de çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. Tüm Şanlıurfa halkımızı sergimize davet ediyorum" dedi.

15 Temmuz'u hiç bir zaman unutmayacağız

15 Temmuz'un ruhuna uygun bir program olduğunu ve İhlas Haber Ajansını kutladığını dile getiren Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ise, "15 Temmuzla ilgili bir hafta süresince programlar gerçekleştirilecek. Bu programlara tüm vatandaşlarımızı tekrardan davet ediyorum. Günün anlam ve önemine uygun etkinlikler gerçekleştiriyoruz. 15 Temmuz, Türk milletini oluşturan bu aziz milletin yeniden dirilişinin ve ruh bulmasının günüdür. Dolayısıyla bu ruha anlamlı bir şekilde tüm programlarımızı halkımıza sunmanın gayreti içerisindeyiz. Şehitlerimizin hepsinin ruhu cennet olsun. Birlikteliğimizi beraberliğimizi göstererek böylesine bir program düzenledik. Tanklar karşısında kahramanca duran, son teknolojik silahların karşısında canını siper eden babalarımız, kadınlarımız ve tüm kardeşlerimizi tekrardan yad ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

İhlas Haber Ajansı Abdullah Erin Gaziantep Şanlıurfa Genel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
title