Haberler

İha 3-0 Hükmen Galip

Ankara Alışveriş Festivali 2014 Medya Cup Futbol Turnuvası’nda rakibi sahaya çıkmayan İhlas Haber Ajansı (İHA), 3-0 hükmen galip sayıldı.

Ankara Alışveriş Festivali 2014 Medya Cup Futbol Turnuvası'nda rakibi sahaya çıkmayan İhlas Haber Ajansı (İHA), 3-0 hükmen galip sayıldı.

Ankara Alışveriş Festivali (Ankara Shopping Fest) kapsamında basın kuruluşlarının katılımıyla düzenlenen Medya Cup Futbol Turnuvası devam ediyor. 21 Ağustos'ta Beştepe'deki Ankara Belediyesi Aile Yaşam Merkezi'nde önemli isimlerin katıldığı görkemli bir açılışla başlayan turnuvanın 5. gününde İhlas Haber Ajansı (İHA) rakibi Star TV'nin sahaya çıkmaması nedeniyle hükmen 3-0 galip geldi. Geçen yıl çeyrek finalde Beyaz Gazete'ye 2-1 mağlup olarak şanssız bir şekilde turnuvaya veda eden lacivert-beyazlılar, bu yıl sahaya daha dinamik ve genç bir ekiple çıkma kararı aldı. TRT ve Anadolu Ajansı gibi dişli rakiplerin katıldığı turnuvada en az yarı finali hedefleyen İHA'da gözler ikinci turdaki rakibe çevrildi.

ASF boyunca devam edecek turnuvada toplam 38 takım yarışacak. Elemelerin ardından dereceye giren takımlara ödüller verilecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İhlas Haber Ajansı Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title