Haberler

İftar Sofrası Sancaktepe Mahallesi'nde

“Mahallede İftar Var” programları ile iftar sofrasının bereketini Keçiören’in bütün mahallelerine taşıyan Keçiören Belediyesi, Ramazan ayının 16.gününde Sancaktepe Mahallesi sakinlerini sevindirdi.

"Mahallede İftar Var" programları ile iftar sofrasının bereketini Keçiören'in bütün mahallelerine taşıyan Keçiören Belediyesi, Ramazan ayının 16.gününde Sancaktepe Mahallesi sakinlerini sevindirdi.

Sancaktepe pazar yerinde kurulan iftar sofrası, mahalledeki her yaştan insanın birlikte orucunu açmasına vesile oldu. İftar yemeğine katılan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Öncelikle Cenab-ı Allah tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadetleri, hayr-ü hasenatı kabul ve makbul eylesin inşallah" diyerek konuşmasına başladı. Ramazan ayında sofraların zenginleştiğini, birlik ve beraberlik içerisinde bulunmanın güzelliğinin yaşandığını belirten Başkan Ak, "Mahalle iftarlarında komşuları, akrabaları, eşleri, dostları bir araya getiriyoruz. Çoluk çocuk beraberce iftarımızı yapıyoruz. Zengini fakiri aynı sofrada buluşturuyoruz. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennem azabından kurtulmak olan bu mübarek ay içerisinde yapmış olduğumuz her türlü iyilik, her türlü hayır hasenat Allah katında çok daha farklı olmaktadır. Etrafımızda muhtaç olan ailelere, yetimlere, öksüzlere, bunun yanında kimsesizlere mutlaka ilgi göstermemiz lazım. Biz elimizden geldiğince insanlara ulaşmaya çalışıyoruz, muhtaçlara yardım etmeye gayret gösteriyoruz. Ulaşamadıklarımız varsa onları bize iletin" mesajlarını verdi.

"ÜMMETİN BAŞKANINI DA SEÇİYORUZ"

Milletin arasından seçilerek bu makama geldiklerini ve millet için çalıştıklarını vurgulayan Mustafa Ak, 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi ile Türkiye'nin devlet başkanının seçileceğini söyledi. AK Parti'nin adayının "adam gibi adam" Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu hatırlatan Başkan Ak sözlerini şöyle sürdürdü: "İnşallah 10 Ağustos'ta onu sandıkta ilk turda Cumhurbaşkanı seçmek istiyoruz. Yine sizlerin duası ve desteğiyle olacak bu da. Tarihe tanıklık ediyoruz, Türkiye'nin siyasi hayatında yeni bir sayfa açılıyor. Sadece Türkiye için değil, aynı zamanda yakın coğrafyamızda, komşularımızda, Afrika'da, Ortadoğu'da, Asya'da, birçok kardeş ülkemizde de, Balkanlarda da bu seçim önemseniyor, yakından takip ediliyor. Biz sadece Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanını seçmiyoruz, aynı zamanda ümmetin de başına gelecek olan Başkanı seçiyoruz. Çünkü onlar da dört gözle bu seçimi bekliyorlar." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sancaktepe Mustafa Ak Keçiören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title