Haberler

İdris Naim Şahin: Dinleme Cihazını Koyan ve Bulanlar Aynı Kişiler

Güncelleme:

MİLAD Paritisi Genel Başkanı İdris Naim Şahin, Başbakanlık'ta çalışma ofisinde bulunan dinleme cihazını bulun kişilerle, cihazı koyan kişilerin aynı olduğunu söyledi.

Millet ve Adalet Partisi (MİLAD) Genel Başkanı İdris Naim Şahin, 28-29 Aralık 2011 tarihlerinde Başbakanlık'ta MİT ekibi tarafından, emniyet istihbarat personelinin yerleştirdiği iddia edilen dinleme cihazı bulunduğunu hatırlatarak, emniyetin 24-25 Kasım'da arama yaptığını, TÜBİTAK'ın da cihazın 4-5 Aralık'ta konulduğu yönünde rapor verdiğini söyledi. Şahin, dinleme cihazını koyan ve bulanların aynı kişiler olduğunu ve bunu siyasi rant malzemesi olarak kullandığı söyledi.

"TUZAK İSTİHBARAT"

MİLAD Partisi Genel Başkanı İdris Naim Şahin, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Basında, 27 Aralık 2011 günü kendisi hakkında hakaretler içeren, İçişleri Bakanlığı görevinden alınması gerektiği ikaz ve tavsiyesi içeren yazılar yayınlandığını hatırlatan Şahin, 28 Aralık 2011 sabahı Başbakanlık ofisinde polisin koyduğu iddia edilen dinleme cihazları bulunduğunu söyledi. Şahin, "Aynı günün akşamı MİT kanalıyla, ısrarla teyit edilen tuzak istihbarata bağlı gerçekleştirilen operasyon sonucu Uludere'de 34 sivil vatandaşımız hayatını kaybetti" dedi.

Bir MİT görevlisinin TSK'yı telefonla aradığını ve üst düzey terör örgütü yöneticisinin hudut hattını geçtiğinin bildirildiğini aktardığını dile getiren Şahin, bu kişinin TSK yetkililerinin defaatle sormasına rağmen bilginin doğruluğunu teyit ettiğini iddia etti.

"DİNLEME CİHAZINI BULAN VE KOYAN AYNI KİŞİLER"

Şahin, 28-29 Aralık 2011 tarihlerinde de Başbakanlık'ta MİT ekibi tarafından, emniyet istihbarat personelinin yerleştirdiği iddia edilen dinleme cihazı bulunduğunu hatırlatarak, emniyetin 24-25 Kasım'da arama yaptığını, TÜBİTAK'ın da cihazın 4-5 Aralık'ta konulduğu yönünde rapor verdiğini söyledi. Dinleme cihazını koyan ve bulanların aynı kişiler olduğunu ve bunu siyasi rant malzemesi olarak kullandığını öne süren Şahin, "Böceği bulan ekipte yer alan MİT yöneticisi, Başbakanlık müfettişlerine verdiği ifadede, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın kendisini arayarak, Başbakanlık'tan aranacağını ve gereğinin yapılması yönünde talimat verdiğini, yaklaşık 20 gün beklemelerinin ardından Başbakanlığa giderek, aynı gün böcekleri bulduklarını belirtmiştir" dedi.

"TSK'NIN OPERASYON YAPMASININ ÖNÜNE GEÇİLDİ"

Olayların tesadüf olmadığını öne süren Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Uludere olayı vasıtasıyla TSK'nın operasyon yapmasının nispi olarak önüne geçilmiş, böcekler üzerinden iftira atılan emniyetin istihbarat sağlaması ve operasyon yapması peyderpey sınırlandırılmıştır. 28 Aralık 2011 ülkenin teröre teslim edilmesinin dönüm noktası olmuştur. 6-10 Ekim 2014 tarihindeki olaylarda 60'tan fazla vatandaşımızın faili meçhul cinayete kurban gitmesi, sokakların teröre terk edilmesi bu başlangıcın günümüzde ortaya çıkan sonuçlarından biridir. Bizans entrikalarıyla devleti yönetmek için 34 vatandaşımızı vurdurtan zihniyet ve aktörlerle, Türkiye'yi Suriye ile savaşa sokmak için türlü entrikalar çeviren zihniyet ve aktörler aynıdır. Kurumlara, kişilere, siyasete, millete tuzak kurularak devlet yönetilemez. Türkiye, maalesef ülkeyi yönetenlerle istihbarat örgütünün ortaklaşa kendi devlet kurumlarına, siyasete ve vatandaşlarına kumpaslar kurulan, siyaset kurumuna operasyon yapılan muhaberat devletine dönüştü. İktidar istihbarat ortaklığında kurulan kirli tuzaklar, her şeyden önce milletimize ve demokrasiye ağır yaralar vurmakta, derin yaralar açmaktadır."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı İdris Naim Şahin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi?
500

Yorumlar (60)

zeko:

seni ordu belediye başkanı adayı yapsalardı herşey farklı olurdu de mi?

11
30
yanıtYanıtla
Erdal:

ortaligi karistiriyor , amaci Türkiyeye zarar vermek, hainlik bu iste.

9
31
yanıtYanıtla
müslüman turkiyelimobilWeb@haberler.com:

Adam İçişleri Bakanı iken pkk nin belini kirdi tak diye gorevden aldilar.... bu adam hukumrtin oyununu bozdu anlasmalara uymadi gorevden aldilar .

27
4
yanıtYanıtla
Beyhan bakici Mobil-IOS:

Alacagi oy 200 gecmez bosa ugrasmasin taklaci

12
17
yanıtYanıtla
Adam HAKLIMobil-IOS:

Sonuna kadar Katılıyorum çok doğru konuşmuş inşallah sağlam bir kadro kurar ve muvaffak olur

15
14
yanıtYanıtla
ADANALI SAYKO:

İLGİ ÇEKMEK İÇİN ÜLKESİNİ KÖTÜLEYEN ORHAN PAMUK GİBİSİN

14
15
yanıtYanıtla
KırşehirlimobilWeb@haberler.com:

Adamsin Sn.Şahin...

14
11
yanıtYanıtla
tefekkür:

al bohçanı evine git naim şahin efendi sen kim parti urmak kim

10
15
yanıtYanıtla
ErolmobilWeb@haberler.com:

Yazıklar olsun senın gibi ordu luya şimdimi aklına geldi pezemek sen bitiksin boşuna çabalama meydanlara çıkma ayıp denen bişey var

10
15
yanıtYanıtla
DEDEKTİF:

hep aynı taklalar atıyorsun, birazda göbek atsan da neşelendirsen bizi. . .

14
9
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title