Haberler

İdris Bal'ın Partisinde İstifa Depremi

Güncelleme:

DGP Ankara İl Başkanı Mete Ünsal, partinin genel merkez binasının önünde yaptığı açıklamada, genel merkezin açılışını 8 Şubat'ta yaptıklarını ayın 17'sinde ise kiralık levhasını gördüklerini söyledi. Partiden alacağı bulunan elektrikçi, su tesisatçısı ve mobilyacıların kendilerini arayarak, ''Partiden eşyalar kaçırılıyor, bizim alacaklarımız ödenmedi'' dediklerini anlatan Ünsal, bunun üzerine parti genel merkezine geldiklerini ve binadaki eşyaların taşındığını gördüklerini belirtti. Partinin Genel Başkan Yardımcısı Murat Kahramaner'de: ''60 il başkanı bugün itibarıyla istifa etti fakat istifa dilekçesini verecek bir merci yok'' dedi.

''8'İNDE AÇILIP 17'SİNDE KAPANAN KAÇ PARTİ GÖRDÜNÜZ?''

Alacaklıların da parti genel merkezinin önünde toplandığını bildiren Ünsal, şunları kaydetti: ''Buradaki eşyalar kaçırılır gibi taşınıyor, insanlar emeklerinin karşılıklarını istiyorlar. Haksızlığa dur diyenlerin bu haksızlığa, emek hırsızlığına son vermeleri gerekiyor. Şubat'ın 8'inde açılıp 17'sinde kapanan kaç tane parti gördünüz? Böyle bir emek israfı, zaman israfı yok. İnsanları sürüklüyorsunuz, 'Haydi yeni Türkiye' diyorsunuz, sonra pılınızı pırtınızı toplayıp kaçıyorsunuz. Bu partinin sahibi olan insanların şu anda burada olması gerekirdi. Biz itibarımızı ne İdris Bal'la ne Demokratik Gelişim Partisiyle kazanmadık. Biz bu paraları gerekirse öderiz. Mesele insanlara yapılan saygısızlık ve haksızlık.''

''PARTİ, DEMOKRATİK GELİŞİM DERNEĞİ OLDU''

DGP Genel Başkan Yardımcısı Murat Kahramaner de parti binasından eşyaların taşındığını tesadüfen gördüklerini, nakliye firması çalışanlarının kendilerine "Genel Başkan İdris Bal'ın talimatıyla eşyaları taşıdıklarını ve bu eşyaların bir kısmını Bal'ın Gölbaşı'ndaki evine, bir kısmını Balgat'taki bir adrese götüreceklerini" söylediğini kaydetti.

''60 il başkanı bugün itibarıyla istifa etti fakat istifa dilekçesini verecek bir merci yok'' diyen Kahramaner, şöyle devam etti:

''Şu anda sayın İdris Bal genel merkez binası olarak Meclis'teki odasını kullanıyor, ona herhangi bir ulaşım sağlanamıyor. DGP büyük umutlarla çıktığı yoldan çok çabuk döndü. 6-7 il başkanı kaldı, Demokratik Gelişim Partisi, Demokratik Gelişim Derneği oldu, herhalde İdris Beyin de istediği öyle bir şeydi.''

"İNSANLARIN EMEĞİNİ GASP EDERSEK BAŞARILI OLAMAYIZ"

DGP Genel Başkanı İdris Bal'ı arayarak, alacaklıların paralarını ödemesini istediklerini aktaran Kahramaner, partinin borcunun ne kadar olduğunun sorulması üzerine, ''Paranın miktarı önemli değil, bir lira da olsa bin lira da olsa miktar hiç önemli değil. Biz burada insanların emeğine saygı duyacağız diye yola çıktık ama insanların emeğini gasp edersek bu yolda başarılı olamayız.'' dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Demokratik Gelişim Partisi İdris Bal Çankaya Sıkıcı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (69)

Vatansever:

Zaten parti kurması fevkalade yanlıştı ve lüzumsuzdu hepiniz gelin MHP ye güçlendirin İktidara geliverin olsun bitsin bundan sonra kurulan partiler tabela partisinden ibarettir. masrafa vakit kaybetmeye gerek yok!

25
155
yanıtYanıtla
mete903mobilWeb@haberler.com:

Oylar M.H.P. ye...

60
16
yanıtYanıtla
TürkMobil-IOS:

oyum ak partiye

23
46
yanıtYanıtla
midyat''''li:

idris bal bey. muhtar adayı ol kazanırsan söz bıyıklarımı keserim.

33
22
yanıtYanıtla
BOZKURT EFE:

MHP BAŞA GELECEK, İTLER KAÇACAK DELİK ARAYACAK. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

18
32
yanıtYanıtla
Antepli Mobil-IOS:

Sn İdris bal caddeye çıksan seni kimse tanımaz AKP sayesinde vekil oldun kim takar seni İdris yal hadi şimdi aday olda memleket erkek Görsün paralelin piyonu

43
5
yanıtYanıtla
afyok..Mobil-ANDROID:

sonuna kadar mhp,satılık akp,chp ye oy yok

20
20
yanıtYanıtla
takomobilWeb@haberler.com:

Bu bala okyanus tuzu karismis

37
3
yanıtYanıtla
sibel alagöz:

haydi oylar mhp ye kardeşim. . . . . . akp kürtlere iyice taviz vermeye başladı chp den zaten bi cacık olmaz. . haydi artık oylar mhp ye. . . .

21
18
yanıtYanıtla
Hasan:

Himmet bitti IDRIS gitti. Bundan sonra Pensilvanya ne yapacak bekleyip görecegiz

15
24
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title