Haberler

İbrahim Çelikkol, Sinem'in Kaprislerine Dayanamamış

Güncelleme:

Sinem Kobal'ın 6 aylık ilişkisi de hüsranla sonuçlandı. Kobal'ın kaprislerine dayanamayan Çelikkol, hem aşkından hem de Reaksiyon'dan ayrıldı.

Milli futbolcu Arda Turan'dan sonra İbrahim Çelikkol ile aşk yaşamaya başlayan Sinem Kobal'ın 6 aylık ilişkisi de hüsranla sonuçlandı.

HEM AŞKINDAN HEM DİZİSİNDEN AYRILDI

Sinem Kobal-İbrahim Çelikkol aşkında beklenmedik bir son yaşandı. Kobal'ın kaprislerine dayanamayan ünlü oyuncu, hem aşkından hem de reyting kurbanı Reaksiyon'dan ayrıldı.

BİRBİRİNİ TAKİP ETMEYİ BIRAKTILAR

Birlikteliklerini uzun süre yalanlayan, ardından sosyal medyada birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak evlilik yolunda oldukları konuşulan çift, sosyal medya hesapları üzerinden birbirlerini takip etmeyi bıraktı.

BERABER ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFLARINI SİLMEDİLER

Ancak Kobal ile Çelikkol, Instagram hesaplarında paylaştıkları fotoğrafları silmedi. Star TV'de yayınlanan Reaksiyon dizisinde Oğuz karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol'un diziden de ayrıldığı öne sürüldü.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İbrahim Çelikkol Sinem Kobal Arda Turan Magazin Haberler

500

Yorumlar (8)

YOZGATLI LEYLA ORDU''DAN:

Bütün erkekler iyi sinem kobal mı kötü kadını ezmek hep daha kolay bu ülkede. Olmadıysa olmamış kim ister ki ayrılığı yada göz önünde olup da rezilliği

31
16
yanıtYanıtla
caglaa:

ikiside çok yakışıyor birbirlerine tekrar düzelir araları biliyorum . .

18
21
yanıtYanıtla
ilknur:

eee herkes arda turan mı kabrisini çeksin bak bi mıy mıyında kapı öününe bırakırlar adamı

8
8
yanıtYanıtla
lofton4:

sinem ibodan iyisini mi bulacak

1
11
yanıtYanıtla
SARA:

Bu kidan ev hanimi olmazhe 3 ayda biri dikkat et hatalanirsin evleneceksen cik bir evlilik programina citti bir evlilik istiyorum de olsun cirki olsun sen cok mu guzelsinki hem akli basi erinde olsun benbir kel insanlada evlenirim akli basi yerinde olsun citti evlilik istesin gelinligini giy admin evine git merak etme turk erkegi kaina bakar

1
3
yanıtYanıtla
ULamobilWeb@haberler.com:

Cox heyif. Cox beyendiyim cutLuk idi. InwaLLah bariwirLar yeniden. Buna cox umid edirem.

0
4
yanıtYanıtla
kero:

reaksiyon kaldırılmasın herşey güzel olsun

2
2
yanıtYanıtla
ecem:

kapris niye anlamıyorum bu kısacık dünyada neyin kaprisi nasıl olsa hepimiz ölücez birgün

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title