Haberler

Hurda Verenin Vergi Borcu Silinecek

Güncelleme:

Modeli 1990 ve öncesi olan araçların hurdaya ayrılması için 3 gün kaldı. Bu süreyi değerlendiren vatandaşların varsa araçları ile ilgili tüm vergi borçları da silinecek.

Yılın bitimine 3 gün kaldı. 1990 ve öncesi hurda araçlarla ilgili uyglamada yıl sonu itibari ile son bulacak.

TÜM BORÇLARA AF

Bu araçlar, 31 Aralık tarihine kadar teslim edilirse, vergi, gecikme faizi, trafik cezası ve benzeri bütün borçları silinecek. Düzenlemeden Otomobil, arazi taşıtı, kaptıkaçtı, motosiklet, minibüs, panel Van, motorlu karavan, otobüs, kamyonet, çekici ve benzeri araçlar yararlanabilecek.

PERT ARAÇLAR DA YARARLANABİLİYOR

Ayrıca 2000 ya da daha eski model olup, ama mevcut olmayan, pert olmuş araçları için başvuranlar ise, vergi ve cezalarının asıllarının dörtte birini ödeyerek diğer borçlarından kurtulabilecek. (Kaynak: Türkiye )

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Otomobil Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (9)

Yiğit TÜRKMobil-ANDROID:

Gene fakirden alıp zengine verecek akp...

15
6
yanıtYanıtla
tahirMobil-ANDROID:

62 bin bağkur borcum 32 bine düştü 36 ay taksit 2 ayda 1 ödemeli.bilip bilmeden konuşmayın mallar

6
12
yanıtYanıtla
m vatan:

şain doganlar nezaman toplancak resmen yuruyen tabut

14
3
yanıtYanıtla
BİŞİ SORCAM:

peki aracını hurdaya vermek istemeyen ve herhangi bir borcu olmayanlar ne yapcak

14
0
yanıtYanıtla
alpaslan turkes:

hanı eskı arabaları toplayıp 5 bınlıra verecektı ne oldu tayıbe para kalmıyosa vaz gecmıslerdır

6
5
yanıtYanıtla
ERGÜN KARADAĞ:

ERGÜN :akp türkiyeyi kalkındırdık diyor kendileri kalkındı vatandaşı batırdı birçok insan bankaların kölesi olmuş durumda borç içinde yaşıyor birde tutturmuş 3-4 çocuk yapın diyor 1 çocuğa bakılamayan bir türkiye yarattı neyin kafasını yaşıyor bu adam anlamış değilim

3
3
yanıtYanıtla
sedat kr:

Ne oldu hani 1993 kadar araçlar hurdaya verillecekti.

2
0
yanıtYanıtla
kadir:

hurda araçtan para verilmeyecek onun size ayrıca maliyeti olacak.

1
0
yanıtYanıtla
irfan gezermobilWeb@haberler.com:

1994 model araclar ne zaman hurda karari var alinabilecekmi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title